Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Geschenken

10 geweldige geschenken voor de feestdagen die de bank niet zullen breken

De feestdagen zijn een tijd om te geven, maar het kan ook een stressvolle tijd zijn voor uw bankrekening. Tussen het kopen van cadeaus, het reizen om familie te bezoeken en het organiseren van feestjes kan het een duur seizoen zijn. De National Retail Federation schat dat Amerikanen dit jaar gemiddeld $730 uitgeven aan kerst cadeaus. Daarom hebben wij deze lijst samengesteld met 10 leuke cadeaus die niet duur zijn. Of u nu iemand kent die graag leest, van een goede puzzel houdt of gewoon van zijn hond (of kat) houdt, er zijn genoeg betaalbare cadeau-ideeën.

 

Bordspellen

Bordspellen zijn een geweldige manier om mensen samen te brengen. Ze zijn ook een goede keuze voor vakantiegeschenken. Veel bordspellen zijn verkrijgbaar in cadeaupakketten waardoor ze gemakkelijk te geven en te krijgen zijn. Bovendien zijn ze vaak een goedkoper cadeau dan een videogame. Een van de meest populaire bordspellen is Scrabble. Er zijn verschillende versies, waaronder reisedities, zodat u er een kunt vinden die geschikt is voor de persoon aan wie u het geeft. Een andere klassieke bordspel is Monopoly. Er zijn bijgewerkte versies van het spel, zoals de Harry Potter-editie, dat maakt het een leuk cadeau. Een andere optie is puzzelspellen, zoals Jigsaw of Sodoku. Ze zijn geweldig voor mensen van alle leeftijden en kan een leuke activiteit voor een gezin om samen te doen. Bovendien zijn puzzels een geschenk dat blijft geven, omdat mensen er het hele jaar door aan kunnen werken.

 

Puzzels

Puzzels zijn een geweldig cadeau voor iedereen die graag actief en betrokken blijft, vooral senioren en kinderen. Ze zijn een leuke manier om de tijd te doden en kunnen ook een gevoel van voldoening geven. Er zijn vele soorten puzzels verkrijgbaar, van woordzoekers tot klassieke afbeeldingen zoals landschappen of portretten. Er zijn zelfs puzzels gemaakt van beroemde schilderijen. Veel puzzels zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden, zodat u er een kunt kiezen die uitdagend is, maar niet te moeilijk voor de ontvanger. Puzzels zijn een geweldige optie voor kinderen of voor volwassenen die op zoek zijn naar een niet-digitale activiteit. Als u een puzzel koopt als cadeau, houd dan rekening met het vaardigheidsniveau van de ontvanger wanneer u een puzzel kiest. Als u een puzzel voor een kind koopt, wilt u er een kiezen die hij of zij kan voltooien. Te moeilijke puzzels kunnen frustrerend en demotiverend zijn.

 

Muziek en Films

Als je iemand kent die van muziek of films houdt, kan een digitaal abonnement een geweldig idee zijn. Er zijn verschillende streamingdiensten, zoals Hulu, Amazon Music en Spotify, die abonnementen aanbieden die je kunt geven. Film geschenk abonnementen omvatten diensten zoals Netflix, HBO, en Cinemax. Voor muziek, kunt u iemand een cadeaubon voor een streamingdienst geven, zodat ze hun eigen muziek kunnen kiezen of u kunt een specifiek album of artiest kopen. Voor films en tv zijn er cadeaukaarten voor populaire streamingdiensten zoals HBO Now en Showtime. Voor mensen die alles hebben of heel specifiek zijn in hun smaak, zijn cadeaukaarten een geweldige optie. Je kunt cadeaukaarten vinden voor vrijwel elk type entertainment, van apps tot sportevenementen.

 

Kunst en ambachtelijke geschenken

Als je iemand op je cadeaulijst hebt die creatief is en graag schildert, tekent of met zijn handen werkt, is het kopen van kunstbenodigdheden een geweldig cadeau. Kunstbenodigdheden zoals kleurpotloden, doeken, penselen en andere materialen zijn een attent cadeau. U kunt ook ambachtelijke benodigdheden zoals garen, stoffen en kralen kopen om een cadeau te geven waarmee zij iets nieuws kunnen maken. Als u een kunst- of knutselcadeau koopt, zorg er dan voor dat het iets is dat de persoon kan gebruiken. Het is beter om iemand een cadeau te geven dat hij kan gebruiken dan iets waarvoor hij meer geld moet uitgeven. Als u een specifiek soort kunst of ambacht dat u wilt een geschenk ontvanger om te doen, kunt u kopen ze benodigdheden en voeg instructies over hoe ze te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een aquarelset kopen en dan een boek over schildertechnieken of nuttige video’s toevoegen. Zo geeft u de ontvanger creativiteit cadeau zonder al te specifiek of voorschrijvend te zijn. U kunt ook kunstbenodigdheden kopen en een lidmaatschap van een online kunstles of een abonnement op een kunstwebsite zoals Yarnia toevoegen.

 

Verzorgingspakketten

Als je een vriend hebt die het moeilijk heeft, kan een zorgpakket een attent cadeau zijn. Je kunt een cadeaumand samenstellen met artikelen als lotion, thee en snacks om er een leuk cadeau van te maken. Je kunt ook een cadeaumand maken door spullen als een favoriet boek of speelgoed, een handgeschreven brief en andere attente voorwerpen in een mand te doen. Er zijn ook websites waarmee je online aangepaste zorgpakketten kunt maken. Sommige laten je zelfs een geschenkmand maken voor een specifieke persoon. Je kunt artikelen kiezen zoals cadeaubonnen en andere dingen die relevant zijn voor hun interesses. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de opbrengst van uw geschenkmand aan een goed doel te schenken.

 

Smartphone Accessoires

Als de persoon op je cadeaulijst dol is op zijn of haar smartphone, kun je hem of haar iets nuttigs cadeau doen met smartphone accessoires. Je kunt een externe telefoonbatterij, een oplaadstandaard of een Bluetooth-luidspreker kopen die met hun toestel werkt. Je kunt ook een selfie stick of een telefoonstatief kopen om de kwaliteit van je foto’s te verbeteren. Als u een meer traditioneel cadeau wilt geven, kunt u een smartphonehoesje of andere telefoonaccessoires kopen. U kunt een verscheidenheid aan stijlvolle hoesjes vinden die passen bij verschillende smaken. U kunt ook hoesjes vinden met nuttige functies, zoals ingebouwde portemonnees en oplaaddocks. Als u een smartphone accessoires cadeau koopt, zorg er dan voor dat u weet welk type telefoon uw ontvanger heeft. Hoesjes en accessoires zijn meestal compatibel met specifieke merken telefoons, dus je wilt geen cadeau geven dat nutteloos zal zijn.

 

Honden, katten en andere dieren: Dingen waar ze niet zonder kunnen

Als je een vriend hebt die van zijn huisdier houdt, zijn er veel cadeaus die je voor hem kunt kopen die zijn harige of gevederde vriend ook kan gebruiken. U kunt speelgoed voor huisdieren en traktatiedispensers kopen, zoals een N-Bone traktatiebal. U kunt ook kopen uw vriend een geschenk dat hun huisdier kan gebruiken. Als je een hondenliefhebber op je cadeaulijstje hebt staan, overweeg dan een hondentrui, of een cadeaubon of abonnement op een hondvriendelijke website of tijdschrift zoals Dogster of BarkBox. Je kunt je vriend ook een cadeaubon geven voor een hondenwandelaar in hun omgeving, zodat ze vaker het huis uit kunnen. Katten maken grote geschenken ook. Je kunt een kattenbed kopen, een krabpaal of zelfs een puzzelvoederbak die katten uitdaagt terwijl je ze voedt. Een ander cadeau dat je kunt geven is een cadeaubon voor een dierenarts in de buurt van de persoon, zodat ze hun kat kunnen nemen voor een controle.

 

Laatste woorden

Als je een vriend hebt die van schrijven houdt, kun je hem een abonnement geven op een literair tijdschrift zoals Tin House, Ploughshares of The Paris Review. Je kunt ook een boek kopen dat hen inspireert of uitdaagt. Je kunt boeken vinden over allerlei onderwerpen, van geschiedenis tot filosofie en actuele gebeurtenissen. Je kunt je vriend ook een abonnement kopen op een website die schrijvers inspireert, zoals Wattpad of Storyboard. Als je een vriend hebt die van tekenen houdt, kun je hem of haar kunstbenodigdheden of een schetsboek en kunstpotloden kopen. Of je kunt een cadeaubon kopen voor een kunstwinkel zoals Blick of Dick Blick. U kunt uw vriend ook een abonnement op een kunstgerelateerde website kopen, zoals Art School Dropout of DeviantArt.

 

Conclusie

De feestdagen zijn een geweldige tijd om samen te komen met familie en vrienden. Het is ook een geweldige tijd om anderen te laten zien hoeveel je om ze geeft. Maar als je een budget hebt, kan het een uitdaging zijn om cadeaus te geven. De beste manier om deze uitdaging te overwinnen is door vooruit te plannen. Door een cadeaulijst en een budget in gedachten te houden, kunt u het perfecte cadeau voor elke gelegenheid uitzoeken. Er zijn veel cadeaus die niet duur zijn. Deze lijst bevat 10 leuke geschenken die niet duur zijn. Van bordspellen en puzzels tot boeken en muziek, er zijn veel opties die geen grote investering vereisen.

https://www.mrchristmasnl.nl/