Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Geschenken

Een herinnering voor altijd met een Assieraad van Memorie Sieraden!

Assieraden – een ring of een ketting?

Wat zijn assieraden en waar zijn ze voor bedoeld?

Het verdriet dat men voelt als een geliefd persoon komt te overlijden kan schrijnend zijn en het idee dat een dierbare persoon er niet meer is kan verlammend werken. 

Assieraden zijn sieraden die bedoeld zijn om een kleine hoeveelheid as van uw dierbare bij u te dragen en geeft zo de mogelijkheid deze persoon te allen tijde dicht bij uw hart te dragen en zijn of haar nagedachtenis te eren.

Assieraden of crematie sieraden zijn gedenksieraden om de herinnering aan uw geliefde tastbaar te maken. Deze geliefde kan een echtgenoot, een ouder, een dierbare vriend(in) of zelfs een huisdier zijn.

 

Assieraden – gaat uw voorkeur uit naar een ring of een ketting?

Een keuze tussen een ring of een ketting is uiteraard altijd persoonlijk en kan van verschillende factoren afhangen. 

Enkele van deze factoren kunnen zijn uw levensstijl, uw persoonlijke smaak, het beroep dat u uitoefent. Draagt u graag ringen of wilt u liever dat uw assieraden bij uw kleding passen. 

Onze assieraden zijn naast “gewone” sieraden te dragen en vallen niet als zodanig op. Ze kunnen worden gepersonaliseerd door bijvoorbeeld het toevoegen van een naam, datum of tekst in het handschrift van uw geliefde. Het is tevens mogelijk een vingerafdruk te plaatsen op het assieraad. 

Behalve het toevoegen van gravures is het mogelijk om uw assieraden verder te personaliseren door het toevoegen van edelstenen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Swarovki Zirkonias, briljanten, diamanten, robijnen, amethist , Swarovski Zirkonias of andere edelstenen. 

 

Assieraden – een tastbare herinnering

Of u nu kiest voor een ring of een ketting, assieraden kunnen een belangrijk aspect bijdragen bij de rouwverwerking. Het is een mooie gedachte te weten dat een klein deel van uw geliefde op elk moment fysiek bij u aanwezig is. 

Assieraden kunnen troost brengen tijdens een moeilijke periode in uw leven. Natuurlijk kunnen assieraden het gemis en het verlies niet wegnemen, maar ze kunnen misschien wel helpen om de pijn wat dragelijker te maken. 

 

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website www.memoriesieraden.nl. Het is te allen tijde mogelijk om met een van onze goudsmeden een afspraak te maken in onze winkel in Gouda, zodat u onze assieraden kunt zien en aanraken. 

 

http://memoriesieraden.nl