Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Geschenken

Originele geschenken voor iedere gelegenheid

Ken je dat? Je wilt iemand graag een cadeautje geven maar je hebt eigenlijk geen idee wat je moet kopen? Het moet iets speciaals zijn zonder dat het meteen een fortuin kost. En het moet de gedachte achter het geven goed duidelijk maken. Wil je een echt origineel en betaalbaar geschenk geven? Denk dan eens na over de volgende tips uit dit artikel.

Een persoonlijk geschenk met een originele boodschap

Een echt origineel geschenk vind je pas wanneer je eerst nadenkt over waarom je een cadeau wilt geven. Heeft iemand je geholpen? Ben je gewoon heel blij met iemand? Of trots op een prestatie? Dan wil je dat natuurlijk uitdrukken in het geschenk dat je geeft. En wist je dat het tegenwoordig ook als particulier mogelijk is om een gouden beker of een medaille te kopen? Dankzij moderne technieken zijn sportprijzen niet alleen veel goedkoper en toegankelijker geworden, je hebt ook veel meer keuze!

Zo kun je een medaille bestellen die je helemaal naar eigen smaak kunt vormgeven. Door een persoonlijke tekst op de prijs te laten drukken en een eigen afbeelding toe te voegen geef je er helemaal je eigen draai aan en heb je een origineel geschenk dat precies zegt wat jij wilt!

Maak een feestje van de uitreiking!

Wanneer je eenmaal een geschenk hebt gevonden dat volledig bij je intentie past, besteedt je natuurlijk net zoveel aandacht aan je presentatie! Want een cadeautje krijgen is minstens net zo leuk als het cadeau zelf. Een sportbeker kun je bijvoorbeeld vullen met snoep en aan het lint van een medaille kun je een brief je met een leuk bericht hangen. Laat vooral je fantasie de vrije loop bij het bedenken van een originele presentatie. Het belangrijkste is dat je er tijd aan hebt besteedt. Want iemand die aan je denkt en moeite voor je doet, dat is onbetaalbaar!