Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Rechten

Dit zijn gemiddelde letselschade bedragen voor persoonlijke letsel

Wat betekent PCB?

Je hoort al heel lang over PCB en u heeft zich altijd afgevraagd wat het betekent. U wilde weten waarom toonaangevende elektronische giganten zoals Samsung  printplaten gebruiken om  hun producten te ontwerpen. U bent niet de enige die op zoek is naar antwoorden op de vele vragen die u stelt over Printed Circuit Boards (PCB’s).

Als er één ding is dat u moet weten, is het dat Printed Circuit Boards (PCB’s) dunne platen zijn die meestal zijn gemaakt van laminaatmaterialen. Glasvezel en epoxy zijn de twee belangrijkste laminaatmaterialen die worden gebruikt om printplaten te maken.

Het primaire ontwerp en gebruik van een printplaat (PCB) is ook om de kaart te gebruiken als het belangrijkste middel om de belangrijke onderdelen van elektronische apparaten aan te sluiten. Idealiter worden de pads en lijnen op de printplaat het primaire kanaal voor het verbinden van de belangrijke elektronische componenten, zodat ze op één plek zouden zijn.

Geïntegreerde circuits, transistors en weerstanden zijn de 3 belangrijkste componenten die zijn aangesloten op een Printed Circuit Board (PCB).

Nu u het belang van PCB’s begrijpt en bereid bent er een te gebruiken, hoe gaat u dit dan aanpakken? Kent u enkele van de beste  goedkope PCB- fabrikanten die het type printplaat kunnen ontwerpen dat u nodig hebt om uw elektronische producten efficiënt te maken?

In dit artikel vindt u de top 15 PCB-fabrikanten die zich bezighouden met het vervaardigen van de beste printplaten voor al uw elektronische behoeften. 

Bent u toevallig op zoek naar een PCB-bedrijf? Klik hier. 

Dit zijn de top-15 beste PCB-fabrikanten: 

 1. Unimicron noemt zichzelf de  World Leading PCB Company . We konden het niet anders eens zijn, want deze PCB-fabrikant heeft keer op keer bewezen zijn geclaimde slogan waardig te zijn.

 2. DSBJ. Printed Circuit Boards (PCB’s) zijn nodig in verschillende sectoren van de economie. Van industrieën tot kunstmatige intelligentie (AI), de vraag naar printplaten blijft toenemen.

 3. RayMing PCB & Assembly  is een van de toonaangevende PCB-fabrikanten – en de redenen daarvoor liggen voor de hand.

 4. Zhen Ding Tech. Als er een PCB-fabrikant is die populair is vanwege het uitstekende werk dat ze doen, dan moet het Zhen Ding Tech zijn.

 5. Kinwong  is een van de PCB-fabrikanten die nauw samenwerkt met de PCB-consumenten totdat aan al hun behoeften is voldaan.

 6. Shennan Circuits  is niet uw gewone soort PCB-fabricage die alleen bestellingen voor Printed Circuit Boards (PCB’s) aanneemt en dezelfde produceert.

 7. Tripod Technology  is een andere fabrikant van printplaten (PCB’s) die bekend staat om de uitstekende input voor de ontwikkeling van printplaten.

 8. Suntak-printplaat. U zult geluk hebben een PCB-fabrikant te vinden die zich inzet voor het succes van uw elektronische producten. Suntak PCB  is een van die fabrikanten.

 9. China Fast Print is een PCB-fabrikant die zich toelegt op technologische innovatie. Het is van mening dat er meer kansen zijn in de Printed Circuit Board (PCB)-industrie, alleen als de juiste technologie wordt gebruikt.

 10. Gultech is trots op het feit dat het bedrijf zich richt op het ontrafelen van enkele van de uitdagingen die eigen zijn aan PCB-consumenten.

 11. Newtriunion  is een van de lokale PCB-fabrikanten die China domineert. Ook deze printplaatfabrikant heeft een indrukwekkende geschiedenis.

 12. Guangzhou Kyosha Circuit Technology Company Limited. Ook bekend als  Kyosha Circuits , dit is een van de top 15 PCB-fabrikanten die consistent zijn gebleven.

 13. Aisheng Precision Circuit Technology Company Limited. Wilt u samenwerken met een printplaatfabrikant die elk aspect van het printplaatontwerp begrijpt en die bereid is om met u samen te werken om de printplaat van uw keuze te maken?

 14. Sun&Lynn Circuits wordt ook wel  SL PCB genoemd . Het is een productiebedrijf voor printplaten (PCB’s) dat gespecialiseerd is in de weergave van de technologische innovaties van binnenlandse printplaatfabrieken.

 15. Hengyi Electronics Limited. Dit is een Printed Circuit Board (PCB) fabrikant in het produceren van printplaten sinds 1985.

Ben je meer benieuwd naar het proces van kabelassemblage? Lees er hier alles over.

http://letselschadebureau.nl