Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Horeca

Nu Een pochetto laten bedrukken?

 

Voor een bedrijf in de horecabranche is een nieuwe manier van reclame ontstaan, namelijk een pochetto bedrukken. Nu zal je misschien afvragen, wat is een pochetto. Een pochetto is het hetzelfde als een bestekzakje waarin een bestek en servet zitten. Dit wordt vaak gebruik bij catering of bij evenementen. Een pochetto bedrukken is een mooie en gemakkelijke manier om zonder enorme hoge kosten naamsbekendheid en herkenning van jouw bedrijf vergroten

 

Waarom zou je een pochetto bedrukken?

Een pochetto bedrukken is een goed idee omdat het ten eerste erg goedkoop is. Het is een lage investering, maar biedt veel mogelijkheden. Daarnaast wordt er ook goed naar je reclame-uiting gekeken, Een standaardvariant van de pochetto vertelt niets over je bedrijf. Het laat je gasten hoogstens zien dat je een pochetto gebruikt voor het bestek en een servet. Kies je voor een pochetto bedrukken, dan kun je de gasten een eigen boodschap meegeven en laat je duidelijk zien dat de totale ervaring belangrijk is. Ook kun je bijvoorbeeld op de servet ook nog een tekst schrijven. Doordat mensen hun bestek uit de pochetto moeten halen staan ze even stil bij wat er op een pochetto gedrukt staat.

 

Een pochetto drukken

Het voordeel is dat als je bij ons een pochetto laat bedrukken dat je niet meteen tienduizend stuk hoeft af te nemen. Misschien heb je maar eenmalig een evenement of wil je eerst even kijken hoe het allemaal loopt; Daarom kun je bij ons ook kiezen voor een kleine oplage voor een pochetto te laten drukken. Ook kun je bij ons zelf een ontwerp aanleveren en verzinnen. Dat kan gemakkelijk in de online ontwerptool. Deze eenvoudige tool stelt je in staat om zelf het ontwerp van de pochetto samen te stellen. Je hebt hier alle vrijheid in, al is het wel verstandig om het gewoon duidelijk te houden. Gebruik voor je eigen huisstijl of logo, zodat de gasten het direct associëren met jouw business. Omdat je zelf een ontwerp kunt verzinnen ben je heelama vrij om te maken wat jij nodig hebt en wat jij de beste reclame vindt. Daarnaast zijn de instapkosten laag. Een pochetto bedrukken is de ideale manier om reclame te maken. Met de lage instapkosten, de makkelijke ontwerptool  en het gemak waarmee je naamsbekendheid vergaart is het een reclamemiddel om zeker te gaan uitproberen.