Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Huishoudelijk

De elektrische kachel van het merk DAT met wifi en gratis app

Wat voorheen heel ingewikkeld was kan met de DAT elektrische wifi kachel eenvoudig worden gerealiseerd. Bij de andere merken kan het ingewikkeld zijn de elektrische kachel te koppelen aan uw mobiele telefoon. Bij de DAT elektrische kachel gaat dit heel eenvoudig.

U download de gratis software op uw mobiele telefoon. Kiest de juiste kachel in de applicatie. Drukt op een knop die op de voorkant van de kachel zit. Voert uw wifi inloggegevens in en voila. De rest gaat automatisch. De app zal contact leggen met uw elektrische wifi kachel. U kunt vanaf dat moment uw kachel ook bedienen met uw mobiele telefoon. Vanuit uw luie stoel. Overal ter wereld zolang u maar een internet verbinding heeft.

Eenvoudige bediening

De DAT elektrische wifi kachel heeft een digitaal display waar u hem naast de app ook mee kan bedienen. Ook deze bediening is zeer eenvoudig. U hoeft niet een elle lange handleiding door te nemen. Bovendien is de elektrische DAT kachel kindervriendelijk. Hij zal de warmte van boven afvoeren maar zal nooit zo warm worden dat men zich kan verbranden. Hij werkt volgens het convector systeem wat in het verleden zeer effectief is gebleken.

Instelbaar op 750watt en 1500watt

Als u zou willen is de kachel instelbaar op zowel 1500 als 750 Watt. Dit maakt hem ook interessant in bijvoorbeeld een slaapkamer, schuur of keuken waar u niet het volle vermogen nodig heeft. Alleen kan het dan in de winter handig zijn dat u de kachel in de slaapkamer, schuur of keuken toch even op 1500Watt kan zetten.

De DAT elektrische kachel met wifi wordt verkocht via resellers van DATheating. U vindt alle informatie op de website van DATheating.eu. Ook vindt u daar de adressen waar u de elektrische kachel zou kunnen kopen.

 

https://www.datheating.eu/