Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Horeca

Restaurant review Zevenaar

Lekker eten in de regio Liemers? Afgelopen week zijn wij gaan eten bij de Kommensaal aan de Lathum. Vanaf buiten ziet het eruit als een enorm sfeervol huis, een soort oude boerderij. Heel groot. Het kan er oud uitziend ogen vanaf de buitenkant, maar niets is minder waar wanneer je binnen komt. Een sfeervolle, moderne ambiance, zonder dat er is ingeleverd op het traditionele gevoel van de buitenwereld in Lathum. Meteen staat er vriendelijk personeel paraat om je warm te ontvangen en je jas aan te nemen.

Na te gaan zitten zie je al dat het van binnen nog groter is dan het al lijkt. Trouwzalen, feestzalen en groepsuitjes zijn namelijk allemaal mogelijk in De Kommensaal. Na te hebben genoten van een luxe 4 gangen proef-arrangement en verschillende goede wijnen hebben we maar besloten om terug te komen. Chapeau! Zo tevreden waren we.

Enfin, ronde twee. Dit keer kwamen we terug met 20 van onze vrienden. We hebben namelijk een all-in barbecue arrangement genomen. Zo konden we genieten van een eigen bbq kok, bediening, tapas, stokbrood en nog veel meer. De bediening was uitermate vrolijk en grapte vaak gezellig mee. De kok had ontzettend veel ervaring met de bbq. De kolen waren al paraat bij aankomst, we hadden het restaurant namelijk verteld dat we honger hadden, dus ze stonden ook echt meteen in de startblokken toen we aankwamen! Wat een geweldige service. Natuurlijk heeft iedereen dan ook ontzettend genoten van al het vlees van de bbq. We zijn normaal nogal kritisch, we zijn dan ook echte levensgenieters als het gaat om goed eten, maar de verwachtingen zijn overtroffen. Met een eigen tapinstallatie erbij op een eigen terras, daar is dan ook niets over te klagen! Wat fijn en heerlijke middag met het zonnetje erbij. Wat mij betreft de beste bbq zevenaar. In principe het beste barbecue restaurant in zevenaar zelfs!