Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Onderwijs

Kinderen leren lezen en schrijven met lesmateriaal voor groep 3

Als u lesmateriaal voor groep 3 of een andere groep wilt aanschaffen is er veel keuze. Het kan daardoor lastig zijn om te bepalen welke leermiddelen het beste passen bij u en uw leerlingen. Een manier van leren die past bij elk kind is het spelenderwijs leren. Immers leren alle kinderen vooral van het ondervinden van dingen. Een uitgeverij die inspeelt op dit spelenderwijs leren is Educatieve Uitgeverij Kinheim. Zij hebben het lesmateriaal voor de groepen 3 tot en met 8 zo gemaakt dat het de kinderen helpt om zelfstandig aan het werk te zijn. Ook is er lesmateriaal aanwezig voor de Plusklassen en de kleuters.

Elk kind leert op zijn of haar eigen tempo

Waar vroeger alle kinderen exact dezelfde leerstof voorgeschoteld kregen, is er tegenwoordig meer ruimte voor het persoonlijke leertraject van ieder kind. Sommige kinderen hebben meer uitdaging nodig door middel van moeilijkere leerstof en andere kinderen hebben juist vereenvoudigde leerstof nodig. Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft aanvullend lesmateriaal voor groep 3 tot en met 8. Met dit lesmateriaal kunt u voor iedere leerling een persoonlijk leertraject samenstellen. Bijvoorbeeld met extra oefeningen of het meer zelfstandig doorlopen van de oefeningen. Op deze manier kan er aan de behoefte van alle kinderen worden voldaan.

Steeds meer nieuwe ontwikkelingen

Ook de ontwikkeling van digitaal lesmateriaal gaat de laatste jaren hard vooruit. In kleuterklassen leren kinderen al snel werken met een computer of iPad. Het ontwikkelen van digitaal lesmateriaal past daar dan ook goed bij en is van groot belang. Daarnaast kan er met digitale leermiddelen gemakkelijker worden ingespeeld op de individuele leerbehoeften van de leerlingen. Daarom is bij Educatieve Uitgeverij Kinheim ook digitaal lesmateriaal aanwezig en zal er de komende jaren nog meer digitaal lesmateriaal voor groep 3 tot en met 8 worden ontwikkeld. Bekijk het ruime aanbod met aansprekende leermiddelen en bestel gemakkelijk de door u gewenste producten op de website.

https://www.kinheim.com