Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Toerisme

Een rondvaart door Amsterdam op een sfeervolle boot

Zoekt u een leuk uitje om samen met uw familie, vrienden of collega’s te ondernemen? Denk er dan eens aan om een rondvaart in Amsterdam te boeken. Zo ziet u de hoofdstad eens vanuit een ander perspectief. De prachtige grachten zorgen voor een sfeervolle achtergrond terwijl u van een gezellig samenzijn en heerlijk eten en drinken geniet. Zeker wanneer u een rondvaart boekt bij Rederij ’t Smidtje. Deze rederij verhuurt diverse sfeervolle boten om een gezellige rondtocht door de hoofdstad mee te maken. Elk van deze boten vaart volledig elektrischt. Dat betekent dat u kiest voor een duurzame rondvaart die bovendien stil is. Hierdoor kunt u uw gezelschap beter verstaan en geniet u nog meer van de rondvaart.

Kies uit verschillende arrangementen en maak de boottocht nog gezelliger

Er zijn verschillende arrangementen die u bij Rederij ’t Smidtje kunt boeken voor een rondvaart door Amsterdam. Zo kunt u de boottocht bijvoorbeeld combineren met een gezellige borrel. Zo geniet u bijvoorbeeld van lekkere wijn met heerlijke borrelhapjes. Daarnaast kunt u ook een diner arrangement boeken om zo van een uitgebreide maaltijd te genieten, terwijl u door het hart van de hoofdstad vaart. Ook is het mogelijk om een vergaderarrangement te boeken. Dan vergadert u eens in een andere omgeving, waardoor er zeker frisse ideeën zullen ontstaan die in het kantoor niet bedacht zouden worden. Bovendien kunt u zo werk en genieten met elkaar combineren. Dat wilt u toch ook?

Stel zelf uw ideale rondvaart samen

Met meer dan 50 op- en afstappunten verspreid door heel Amsterdam, is er altijd wel een opstappunt in de buurt vanuit waar u aan de rondvaart kunt beginnen. Woont u niet in de hoofdstad? Dan kunt u bijvoorbeeld voor een opstappunt kiezen dat gemakkelijk te bereiken is met de auto of het openbaar vervoer. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een rondvaart met arrangement boekt bij Rederij ’t Smidtje. U kunt naast het arrangement ook de vaartocht op uw wensen aanpassen en heeft zelfs de keuze uit verschillende boten. Zo stelt u zelf uw ideale rondvaart samen.

https://smidtje.nl/