Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Toerisme

Hak snel knopen door op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Wilt u op een externe locatie een zogenaamde “heidag” organiseren? Maar wilt u wel iets hebben aan zo’n dag? Vaak eindigt een heidag namelijk zonder dat er iets concreets is besloten. Op het inspirerende Brabantse platteland bij het gezellige dorp Schaijk lukt het zeker om echt knopen door te hakken. Vergaderen in een natuurlijke omgeving heeft namelijk een positieve invloed op de creativiteit en het teamgevoel. Bij De Buitenhorst kunt u terecht met groepen tot wel 50 personen. Boek een vergaderarrangement zodat u tijdens het vergaderen van alle gemakken bent voorzien. Ook voor het geven van trainingen heeft De Buitenhorst alles in huis. Reserveer vandaag nog een van onze vergaderaccommodaties.

Van alle gemakken voorzien

Op een van de meest bijzondere vergaderlocaties van Brabant bent u van alle gemakken voorzien. In de gehele accommodatie is gratis draadloos internet aanwezig. Verder zijn alle ruimten voorzien van airconditioning en alles dat u maar nodig kunt hebben bij uw vergadersessies. Denk hierbij aan flip-overs, beamers en voldoende schrijfmaterialen. En dat alles midden in de natuur. De Buitenhorst is niet voor niets een van de meest bijzondere vergaderlocaties van Brabant. Kies voor een inspirerende vergaderlocatie en kom overleggen in De Buitenhorst! Komt u van ver en bent u van plan een meerdaagse vergadersessie te houden? Blijf dan overnachten op De Buitenhorst! De slaapkamers bieden veel privacy en zijn allen voorzien van een luxe badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Ontspannen tussen de vergadersessies door

De boog kan niet altijd gespannen staan. Wanneer u tussendoor af en toe even pauze houdt, krijgt u weer nieuwe inzichten en kunt u er weer tegenaan. Zeker wanneer u tijdens de pauzes samen een leuke activiteit onderneemt. Ook dit kan op De Buitenhorst, een van de meest bijzondere vergaderlocaties van Brabant. U doet dan ook nog eens aan teambuilding, wat het resultaat van uw vergadersessies alleen maar verbetert. Tijdens een rondleiding op de boerderij kunt u bijvoorbeeld helpen met het melken van de koeien. Ook paardenmennen, teambuilding met roofvogels of spiegelen met honden is mogelijk. Wat gaat u doen tijdens uw vergadersessies bij De Buitenhorst?

http://www.debuitenhorst.nl