Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Voordelen behalen met een briketteerpers

Met een zuinige briketteerpers kan je veel voordelen behalen in een magazijn. Denk daarbij aan het besparen van ruimte en het besparen van kosten voor het tarnsport dat moet worden geregeld en iedere keer weer langs moet komen voor het afval dat je hebt verzameld. Met een briketteerpers zorg je ervoor dat alle flessen die je verzamelt en daarnaast al het plastic dat je hebt in een machine kunnen worden gestopt. Tegenwoordig is het van groot belang dat plastic van al het andere afval wordt gescheiden en daarom moet iedereen verplicht gebruik maken van een aparte container voor het afval dat van plastic is. Omdat dit veel ruimte kost kan dit nogal veel ruimte in beslag nemen Als je dan veel gebruik maakt van plastic, heb je misschien wel meerdere containers nodig om dit in op te slaan. 

Ruimte

Met de briketteerpers kan je ervoor zorgen dat dit allemaal niet meer nodig is. Natuurlijk neemt ook deze machine wat ruimte in, maar zorgt het er ook voor dat je ruimte uiteindelijk bespaart. Je hebt niet meerdere containers nodig, want je doet namelijk stukken langer met deze briketteerpers dan dat je doet met een simpele container en zelfs een tiental aan containers voldoen niet aan de samenstelling van de briketteerpers. 

Langere periodes

De briketteerpers maakt de flessen en al het andere plastic dat je hier instopt namelijk zo klein mogelijk, waardoor je langere periodes kunt doen met de pers. Dit zorgt er dus in eerste instantie voor dat er ruimte kan worden bespaard, maar daarnaast zorgt het er ook voor dat je geen kosten hebt aan het transport. Dat is misschien een punt waar je niet direct aan denkt, maar wel veel impact kan hebben op de kosten die je moet maken. Een briketteerpers laat de kosten daarin verminderen door al het afval voor een langere periode op te slaan.