Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Toerisme

Denk aan luxe en comfort bij exclusieve reizen rond de wereld

Als u denkt aan exclusieve reizen, denkt u aan luxe en comfort op verre bestemmingen die uw verbeelding aanspreken. Kleinschalige hotels met een art nouveau-uitstraling, een lodge middenin een safaripark of een vrijstaande villa met eigen zwembad – het zijn allemaal mogelijkheden als u een exclusieve reis laat samenstellen door de reisspecialisten van TravelPA. Bepaal de bestemming van uw dromen en ga op ontdekkingsreis.

Reis door adembenemende gebieden en ontdek het moois op onze aarde

Bij TravelPA heeft u een ruime keuze op het gebied van exclusieve reizen. Prachtige rondreizen door adembenemende gebieden met een privéchauffeur. Zo geniet u in alle rust van de mooiste omgevingen die de wereld te bieden heeft, zonder de drukte van een reguliere vakantie. Overnacht in de beste hotels ter wereld met luxe zwembaden en uitgebreide dinermogelijkheden. De meeste restaurants zijn ware lokale sterren, sommige zijn zelfs over de hele wereld bekend. Wat de wensen voor exclusieve reizen ook zijn, bij TravelPA wordt een op maat gemaakte reis voor u samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan de unieke overnachtingsmogelijkheden op Bali waar u niet alleen de lokale cultuur ontdekt maar ook volledig tot rust komt tussen de rijstvelden.

Laat een reis op maat samenstellen

Wilt u een van de exclusieve reizen boeken met een vast reisschema? Of wilt u naar een volledig nieuwe bestemming en andere verblijven, restaurants en bezienswaardigheden ontdekken? Neem dan zeker contact op met de reisadviseurs van TravelPA. Zij helpen u graag om uw wensen te verwezenlijken door exclusieve, individuele reizen op maat voor u op te zetten. Deze luxe reis zal volledig aan uw eigen wensen voldoen en alle belangrijke bezienswaardigheden van uw reis combineren met ongekende service. Doe meer inspiratie op via de blog of bel naar TravelPA om een afspraak te maken. Laat uw dromen niet wachten, start uw reis vandaag nog!

https://www.travelpa.nl/