Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Toerisme

Weekend wet met de sportclub? Een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen is ideaal

Gaat u overnachten in een prachtige groepsaccommodatie in de rustgevende omgeving van Nijmegen voor een vriendenweekend? Of u nu met uw familie een weekend eropuit trekt of met de sportvereniging een teambuildingsweekend organiseert: bij De Schansehoeve bent u aan het juiste adres. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past.

Hoe ziet een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen eruit?

Bij De Schansehoeve kunt u terecht voor de mooiste groepsaccommodaties in de prachtige omgeving van Nijmegen. Hier geniet u van de rust en heerlijke natuur, in een prachtige woning voorzien van alle gemakken. Op de begane grond vindt u een recreatieruimte met grote tafels en comfortabele stoelen waaraan u met uw gezelschap kunt eten of borrelen. In de knusse zithoek kunt u een drankje drinken of televisie kijken. Voor het koken van een heerlijke maaltijd kunt u terecht in de uitgebreide keuken. En de slaapkamers dan? Die bevinden zich op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie nabij Nijmegen. De meeste slaapkamers hebben een eigen toilet, douche en wastafel. Al met al een compleet groepsverblijf voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Familieweekend? Eropuit met de sportclub? Verblijf in groepsaccommodatie nabij Nijmegen!

Bent u dit jaar aangewezen om het familieweekend in een prachtige natuurlijke omgeving te organiseren? Of gaat u voor een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen, perfect voor een teambuildingsweekend? Bekijk dan de mogelijkheden zoals een ballonvaart vanaf De Schansehoeve in het prachtige Rivierengebied van Gelderland. Met veel slaapvertrekken, een goed uitgeruste keuken, een grote recreatieruimte en een speelveld van 2.500 m² is dit het ideale groepsverblijf voor uw groep. Bovendien is er in de groene omgeving veel te doen. Zo kunt u eindeloze fiets- en wandeltochten maken en zijn winkels en gezellige terrasjes op loopafstand. U verveelt zich geen moment!