Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Toerisme

Reisverzekering vergelijken voor gezinnen (Indonesië en Finland)

Dek het hele gezin of een groep vrienden onder één polis. Dat is meestal goedkoper dan wanneer iedereen een individuele polis afsluit, tenzij iemand een reeds bestaande medische aandoening heeft.

Wat is een reisverzekering voor het gezin?

Een gezinsreisverzekering dekt één of twee volwassenen en tussen één en acht kinderen. Ze moeten allemaal bij u wonen en jonger zijn dan 18 jaar. De meeste verzekeringen dekken ook stiefkinderen, pleegkinderen of geadopteerde kinderen. Zij kunnen van u zijn, of van uw echtgenoot of partner, zolang u maar samenwoont. U kunt een reisverzekering vergelijken voor een enkele reis, of voor meerdere reizen.

U kunt zelfs een gezinsreisverzekering afsluiten als leden van uw gezin reeds bestaande medische aandoeningen hebben – u moet er alleen voor zorgen dat u de verzekeraar hiervan op de hoogte stelt

Dekkingsopties die normaal gesproken extra kosten met zich meebrengen, kunnen standaard deel uitmaken van een gezinspolis, zoals alternatieve accommodatie en verhoogde annuleringsdekking. De volwassenen op een jaarlijkse gezinspolis hoeven niet noodzakelijk met hun kinderen te reizen om gedekt te zijn, maar dit verschilt per polis.

Sommige gezinspolissen dekken kinderen onder een bepaalde leeftijd gratis, maar ook dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Als u één kind heeft, kan een reisverzekering voor stellen en een aparte polis voor uw kind goedkoper zijn dan een gezinsdekking. Het is de moeite waard om de twee polissen te vergelijken en te zien welke het voordeligst is.

Sommige gezinsverzekeringen dekken geen zelfstandig reizende gezinsleden of kinderen die met een niet-familielid reizen. Als uw kind zonder u moet reizen, moet u voor hem of haar een aparte dekking afsluiten.

 

Reisverzekering voor Indonesië

Het onverwachte kan gebeuren, zelfs in een paradijselijk eiland als Bali – maar u kunt zich voorbereiden op het onvoorziene door het afsluiten van de juiste reisverzekering Indonesië vóór uw reis.

Wereldwijde dekking met uitzondering van de VS en het Caribisch gebied zou uw reis naar Bali moeten dekken, maar controleer altijd of het in de lijst van gedekte landen van uw gekozen  polis staat. Een reisverzekering is standaard inclusief repatriëring en medische zorg, maar zorg ervoor dat de dekking hoog genoeg is voor uw reis.

Controleer ook de dekking voor reisonderbreking en vluchtannuleringen, voor het geval uw reis niet volgens plan verloopt. Bali heeft een paar actieve vulkanen, en het is niet ongewoon dat ze uitbarsten, waardoor vulkanische as vluchten kan verstoren. Sommige polissen kunnen dekking uitsluiten, dus controleer de polisdocumenten – als u nog steeds niet zeker bent, bel dan even met de verzekeraar.

Finland reisverzekering

Denkt u aan een vakantie naar Finland? Of misschien heeft u al geboekt en bent u klaar om te gaan! Standaard zal de dekking van een reisverzekering Finland omvatten:

 

  • Medische kosten en ziekenhuisuitkering

  • Persoonlijke ongevallen en aansprakelijkheid

  • Annulering en afbreken van uw vakantie

  • Afbreken van uw reis

  • Vertraagd vertrek

  • Verblijfsverzekering

  • Persoonlijke bezittingen en bagage

  • Persoonlijk geld, paspoort en reisdocumenten

  • Juridische kosten

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/