Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Management

MBA in hospitality

 

Wat is een MBA in Hospitality?

Een MBA is de gouden standaard in de wereld van bedrijfsonderwijs, en biedt een krachtige opleiding in een breed scala van zakelijke onderwerpen, van financiën tot human resources. Deze flexibele en veelgevraagde graad geeft afgestudeerden toegang tot een breed scala van prestigieuze en lucratieve carrières. Een gastvrijheid MBA is gewoon een master of business administration graad met een concentratie in het bedrijfsleven van gastvrijheid. In een gastvrijheid MBA-programma, zult u zich richten op algemene zakelijke praktijken en principes, dan scherpen in op de manieren waarop deze uit te spelen in de horeca.

 

Een MBA in Hospitality bereidt afgestudeerden om de industrie-specifieke zakelijke functies uit te voeren, zoals:

 

Marketingtactieken snel aanpassen aan nieuwe trends

Het oplossen van management uitdagingen in een onvoorspelbare omgeving

Toezicht houden op en motiveren van personeel in meerdere afdelingen

Een gevarieerde klantenkring bedienen en effectief reageren op problemen

Personeel, budgetten, leveranciers en toeleveringsketens beheren

Het handhaven van een mondiaal perspectief in de zakelijke besluitvorming

Of u nu ingeschreven bent in een on-campus of online MBA, deze graad duurt meestal twee jaar om te voltooien. Voor degenen die hun graad sneller willen behalen, zijn er vele uitstekende versnelde MBA-programma’s, die hetzelfde curriculum in een kortere periode comprimeren, meestal 18 maanden. Deeltijdstudenten daarentegen kunnen verwachten 3-5 jaar te besteden aan het behalen van hun MBA in gastvrijheid, afhankelijk van hun cursusbelasting per semester.

 

Wat is het verschil tussen een MBA in Hospitality en een Master’s in Hospitality?

Zowel een MBA in Hospitality als een Master’s in Hospitality bieden training in de management en zakelijke aspecten van de horeca. Beide graden duren traditioneel twee jaar om te voltooien. Beide leiden afgestudeerden naar management- en administratieve banen op hoog niveau. Beide worden geassocieerd met lucratieve salarissen. En zowel een MBA in Hospitality als een Master’s in Hospitality beslaan veel van hetzelfde curriculum. Met zoveel overlapping tussen de twee vragen veel mensen zich af: “wat is eigenlijk het verschil tussen een Master in Hospitality Management en een Hospitality Management MBA?”

 

Ondanks al het gedeelde academische en professionele terrein, is er een zinvol en duidelijk verschil tussen een Master in Hospitality Management en een Hospitality Management MBA. Op het meest basale niveau is dit een kwestie van focus; een Master in Hospitality Management is gericht op organisatorisch management, terwijl een MBA in Hospitality gericht is op bedrijfsmanagement.

 

Een MA of MS in Hospitality Management biedt een grondige voorbereiding op organisatorische leidinggevende rollen. Dit type programma leert studenten hoe ze een hotel, cruisemaatschappij,  of congrescentrum goed kunnen laten draaien. Daartoe, dit type van graad programma omvat hoe toezicht te houden op het personeel, direct klantenservice, evenwicht van de boeken, voldoen aan regelgeving, en voorraden te beheren. Administratieve, probleemoplossende, leiderschaps- en interpersoonlijke vaardigheden zijn essentieel voor dit soort functies.

Een Hospitality Management MBA is daarentegen meer gericht op het grotere geheel, waarbij naar het bedrijf als geheel wordt gekeken. In plaats van administratie en management, werken afgestudeerden met een MBA in hospitality op gebieden als strategische planning, marketing, analyse, en change management, allemaal binnen de hospitality sector. Een MBA in Hospitality leidt afgestudeerden op om consumententrends bloot te leggen, innovatieve merkstrategieën te ontwikkelen, winstmarges te verhogen en marktaandelen te vergroten. Om uit te blinken in de zakelijke kant van gastvrijheid, analytisch denken, een strategische mindset, kwalitatieve vaardigheden, en een goede besluitvorming zijn de sleutel.

 

Naast de lessen, verschilt ook de academische setting tussen de twee. Een masteropleiding wordt over het algemeen aangeboden door een graduate school, vaak als een school voor gastvrijheid, terwijl een MBA wordt gegeven door een business school. Veel scholen bieden ook een dubbele MS/MBA in gastvrijheid, die meestal 3 jaar duurt om te verdienen. Een ander essentieel verschil tussen een hospitality management master en een hospitality MBA is de ervaring die vereist is voor inschrijving. Veel mensen beginnen met het nastreven van hun master in gastvrijheid direct na het voltooien van een bachelor’s degree, terwijl een gastvrijheid MBA meestal twee of meer jaar werkervaring vereist.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/