Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijke dienstverlening

De mogelijkheden voor lunch op kantoor

Als bedrijf kan je samen met je collega’s afspreken om een keer per week of elke dag gezamenlijk een lunch te laten verzorgen. Een lunch van de Buurtboer bestaat uit verse en biologische producten en wordt elke dag tussen 9 en 12 bij je bedrijf in de Randstad bezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is de tafel dekken, het eten klaar te zitten en samen met al je collega’s aan tafel te gaan zitten tijdens de lunchpauze om te genieten van een heerlijke lunch op het kantoor. 

Een lunch op kantoor regelen

Een gezonde en verse lunch is erg belangrijk op het kantoor. De voedingsstoffen en mineralen in de lunch zorgen ervoor dat je de juiste hoeveelheden binnen krijgt op dagelijkse basis en dat de medewerkers minder ziek worden. Daarnaast versterkt de gezonde lunch de prestaties op de werkvloer met 25% en de productiviteit met 20%. Je energieniveau blijft hoog en de stress wordt vaak verminderd. Gezamenlijk met iedereen aan een tafel zitten lunchen zorgt voor een momentje van ontspanning waar je kan genieten van heerlijk biologisch en vers eten.

Bij de Buurtboer is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor een lunch op kantoor die op vaste dagen wordt bezorgd. Het bedrijf bezorgt in de hele randstad en zorgt ervoor dat tussen 9 en 12 de lunch wordt geleverd in houten kratjes en koeltassen. Deze kratjes en koeltassen dienen bij de volgende lunch weer mee te worden gegeven aan de bezorger. Je kan zelf kiezen op welke dagen je wil lunchen met je team. Op de gewenste dagen staat de lunch klaar voor je deur.  

Een lunch op werk is al beschikbaar vanaf 4.50 per persoon per lunch. Voor een bepaalde periode kan je een abonnement afsluiten waardoor je elke gewenste dag een verse lunch bij je deur krijgt bezorgd. Variatie is erg belangrijk, en daarom kun je afspreken met het bedrijf welke producten je bezorgd wil krijgen. Twijfel je nog over het idee van een lunch met al je collega’s? Dan kan je voor een week lang de lunch uitproberen, met 25% korting! Lees hier meer over op de website van de Buurtboer.

De lunch van de Buurtboer

Een lunch voor je bedrijf bestaat uit biologische en verse producten van lokale bedrijven. Zo wordt al het brood op ambachtelijke wijze gemaakt en worden alle producten vers bereid voordat deze bezorgd worden. Dit proef je ook zeker tijdens de lunch. Van verse soepjes tot heerlijke stukken fruit of salades, op de website van de Buurtboer kan je kiezen uit de producten in het assortiment. Elke dag een lekkere lunch op je kantoor. Vind hier informatie over lunch op de blog van de Buurtboer.https://www.debuurtboer.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste manier om kortsluitingen te vermijden

Goedkoop flyers drukken van PeterPrint.be

Huisarts informatie systeem en het Vcare connect platform | 1+1=3