Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Mode en Kleding

Bevestigd second opinion kleuranalyse in Maastricht mijn lentetype?

Ben ik een lentetype?

Al eerder heb ik eens een kleuranalyse ondergaan. Echter twijfelde ik over het resultaat. Ik zou een lentetype zijn, volgens de kleuranalyse specialist. Maar dat vond ik vreemd, want de lente staat voor sprankelende kleuren terwijl deze mij juist flets maken. Met het idee dat ik een lentetype ben ik ook vaak op de koffie gekomen met shoppen, want miskoop na miskoop volgde zicht op. Totdat ik een promotie voorbij zag komen voor een kleuranalyse in Maatricht waarbij je een second opinion kon laten doen. Dat is iets voor mij dacht ik!

Kleuranalyse Maastricht brengt uitkomst over mijn lentetype

Bij binnenkomst werd ik meteen hel hartelijk ontvangen. Lekker kopje koffie en een stukje vlaai en natuurlijk een fijne babbel over van alles en nog wat. Al snel passeerde vraag of ik al eerder een kleuranalyse in Maastricht had laten doen? Nou, niet direct in Maastricht maar wel in een andere plaats en ik vertelde er meteen de uitslag bij dat ik een lentetype zou zijn. Met die informatie zijn we bij kleuranalyse Maastricht aan de slag gegaan in de vorm van een kleuranalyse workshop.

Kleuranalyse workshop, hartstikke gezellig

Het leuke aan een kleuranalyse in workshop vorm is dat je elkaar kunt analyseren. Op basis van de informatie die de specialist je geeft kun je zelf aan de slag tijdens de kleuranalyse workshop, met verassende maar vooral ook nuttige resultaten. Ik heb in ieder geval de kleuranalyse workshop als zodanig ervaren dat ik het iedereen kan aanbevelen. En de uitslag? Juist! Een lentetype!

http://www.style-by-yvs.nl