Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijk

Zakelijke website laten maken

Wil je een zakelijke website laten maken en zoek je hulp? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres. Maak je een website met VrijdagOnline dan werk je samen met ze om de perfecte website voor jouw bedrijf te creëren. Jij zorgt voor de input en levert wensen, de developers van VrijdagOnline gebruiken hun ervaring en kennis om de website te bouwen. Op deze site zullen wij trots zijn, maar nog belangrijker is dat jij er trots op bent.

Tevreden klanten

Ondertussen hebben al meer dan 1500 organisaties samengewerkt met VrijdagOnline om een website te creëren. Deze bedrijven komen uit heel Nederland maar hebben iets gemeen; ze zijn tevreden over VrijdagOnline. Dit is te zien aan de klantenbeoordelingen, die hier te vinden zijn: https://vrijdagonline.nl/over-ons/klant-beoordelingen.

Compleet pakket

VrijdagOnline zorgt voor de gehele website, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Om te beginnen maken hun designers een ontwerp dat je zal versteld doen staan. Dit design wordt opgemaakt in het GRID systeem, wat erg flexibel en krachtig is. Voorbeelden van de gecreëerde designs zijn te vinden op de site. Hiernaast levert VrijdagOnline ook een krachtig contentmanagementsysteem, dit is het Umbraco CMS. Dit systeem is ontwikkeld voor snelheid, flexibiliteit en stabiliteit. De user interface is gemakkelijk en snel te gebruiken, wat voor jou zeer handig is. Het hoofdkantoor van Umbraco regelt de beveiliging van jouw site. Het brengt daarnaast regelmatig update uit omdat het systeem te verbeteren. Gigantische organisaties als Heinz, Peugeot en Microsoft gebruiken Umbraco al.

Google Ads

VrijdagOnline helpt je tevens met het opzetten van jouw marketing. Dit wordt onder andere gedaan door leads te ontvangen via je site met Google Ads. Dit zorgt ervoor dat jij meer conversie krijgt en dus meer klanten. VrijdagOnline doet dit door de Google Ads campagne gerund door jou te perfectioneren. Je kunt hiervoor drie pakketten kopen, deze zijn gebaseerd op hoeveel mensen je wilt bereiken. Is je bedrijf met name lokaal, dan is Pakket Lokaal geschikt voor jou. Wil je juist meer mensen vinden door heel Nederland, dan kies je voor Pakket Landelijk.