Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Sport

Leuke sportprijzen voor verenigingen met een klein budget

Veel lokale verenigingen hebben een klein budget en draaien vooral op de enorme inzet van hulpvaardige vrijwilligers. Voor inkomsten zijn ze vaak afhankelijk van de contributie van de leden en van gulle donaties van sponsoren. Maar een lokale club heeft een klein bereik en dat brengt nu eenmaal minder geld op in sponsordeals en ledencontributie. Als vereniging zal je dus moeten leren om het meeste te maken van een klein budget. Zeker bij het organiseren van wedstrijden, clubdagen of toernooien. Gelukkig kun je op een hoop zaken besparen zonder in te leveren op de ervaring van mensen.

Waarom besparen op sportprijzen?

Prijsuitreikingen zijn een belangrijk onderdeel van ieder toernooi. Het is de fysieke beloning waar alle deelnemers om strijden. Tegelijkertijd gaat het vaak meer om het gevaar dan om de prijs zelf. Mensen willen gewoon winnen en wat dit precies is maakt niet zoveel uit. Daarom kun je makkelijk besparen op sportprijzen. Met de huidige productietechnieken zijn de meeste sportprijzen een stuk goedkoper geworden.

Welke sportprijzen kun je goedkoper bestellen?

In feite zijn bijna alle sportprijzen een stuk goedkoper dan een aantal jaar geleden. De meeste sportprijzen zijn tegenwoordig gemaakt van kunststof in plaats van dure metalen. En dankzij nieuwe verftechnieken kunnen producenten het materiaal iedere look en feel geven die je maar wilt. Dat geeft je een ruime keuze aan verschillende sportprijzen. Maar over hoeveel voordeel praten we dan? Bij sportbekers moet je denken aan een beginprijs van een paar euro. Een medaille kun je per stuk al bestellen voor een paar cent. En wanneer je veel sportprijzen wilt bestellen als bedankje voor het meedoen, zijn er voor een paar euro ook leuke sleutelhangers verkrijgbaar.