Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Huishoudelijk

Elektrische Kachel Wifi functie, DAT, op afstand te bedienen

U zoekt een Elektrische Kachel die makkelijk te bedienen is en zuinig is in gebruik? Zoek niet verder want Warmteshop heeft deze Elektrische kachel van DAT met Wifi bediening.

Voorheen stonden deze kachels bekend als energie vreters en stond niet in een positief daglicht. Tegenwoordig is het totaal anders en hebben ze een verrassend positieve verandering ondergaan en hebben de tijd mee.

Een veilige elektrische kachel

De Kachel is voorzien van een digitaal display waarmee u de kachel kunt instellen en programmeren, Beveiligd tegen oververhitting en is hij baby vriendelijk, de buitenkant van de kachel wordt niet warm. De warmte komt alleen van de bovenkant. U hoeft dus niet bang te zijn dat de baby zich zal verbranden.

Bovendien is het vermogen van de kachel op 750 watt of 1500 watt in te stellen

De kachel wordt geleverd met zowel muurbeugel als voetjes voor staande plaatsing, deze worden gratis bijgeleverd en zit standaard in de doos.

Wifi module

De Wifi module maakt het mogelijk om op afstand de kachel te bedienen, ideaal toch? Vanaf uw kantoor of onderweg alvast de ruimte opwarmen.

De gratis applicatie kan gedownload worden en een connectie maken tussen uw smartphone en de Wifi DAT Kachel. Dit is allemaal heel eenvoudig in drie simpele stappen te doen. Dus vanuit uw luie stoel, onderweg of als u nog op kantoor zit de kachel aanzetten zodat het lekker warm is als u thuiskomt.

Bent u vergeten de kachel uit te zetten? Dan kunt u gewoon met uw mobiele telefoon de kachel bedienen. Wat ook heel handig is in vakantiehuisjes of als u een vakantiewoning verhuurd. Op deze manier wordt er geen energie verspild en als de gasten zijn vertrokken kunt u de kachel bedienen.

Wilt u meer weten over deze Elektrische kachel met Wifi?

De webshop www.warmteshop.eu is 24 / 7 geopend om ze te bekijken en te bestellen.

 

https://warmteshop.eu/product/elektrische-kachel-wifi-dat/