Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Huishoudelijk

Wat is een Hetty stofzuiger?

Een Hetty stofzuiger is de vrouwelijke versie van de zeer bekende Henry stofzuiger. In tegenstelling tot de Henry stofzuiger heeft de Hetty stofzuiger een roze kleur en wimpers boven de ogen voor een vrouwelijkere uitstraling.

De Hetty stofzuiger is verkrijgbaar met een zakinhoud van 6 liter of van 9 liter, met een zuigkracht van 620W is het een stevige stofzuiger waarmee je het huis snel schoon kunt krijgen en stof in een mum van tijd kunt verwijderen.

Net als de 9-liter Hetty heeft ook de 6-liter Hetty inkepingen waar de hulpstukken in kunnen worden bewaard, een kabeloprolsysteem en een energiebesparende motor zodat er ook zuinig met energie om wordt gegaan. De enige echte verschillen zijn de kleinere afmetingen en de 6 liter inhoud. Dit is nog steeds relatief groot voor een cilinderstofzuiger, maar betekent dat je minder opslagruimte nodig hebt dan voor de gewone Hetty of Henry.

Maar is er eigenlijk een echt verschil tussen Hetty en Henry behalve de kleur en het uiterlijk?

Kort gezegd: nee. Het enige verschil is dat de Hetty in een aantrekkelijke roze kleur wordt geleverd en een setje wimpers heeft. Afgezien daarvan zijn het Henry en Hetty precies hetzelfde.

Dus als je op zoek bent naar iets dat extra prestaties of eigenschappen biedt ten opzichte van de Henry, dan is de Hetty niet de juiste keuze. Maar als je al het gemak en de kracht van een vrouwelijkere kleur wil, is het een goede optie.

Ben je op zoek naar een Hetty stofzuiger? Kijk dan eens op de website van Henry-stofzuigers.nl

https://henry-stofzuigers.nl/hetty-stofzuiger/