Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Marketing

Event bureau in de buurt van Amsterdam voor PR die knalt

Als bedrijf in de entertainmentbranche ben je op zoek naar het beste event bureau nabij Amsterdam om jouw PR te verzorgen. Opvallen, de aandacht grijpen en onthouden worden. Dat is wat je hoopt te bereiken met de PR die je inzet voor het promoten van jouw bedrijf, product of evenement. De actie die je inzet moet er een zijn die indruk maakt. Of het nou gaat om iets wat mensen zien op internet, een korte stunt of een groot evenement; het moet aanspreken en de boodschap duidelijk maken. Bij event bureau Triple P Entertainment in de buurt van Amsterdam weten ze hoe je met promotie moet knallen.

PR stunts als aandacht grijper

Een goede manier om mensen geïnteresseerd te krijgen is door ze te verrassen. Iemand die door een doodgewone winkelstraat loopt verwacht niet opeens een enorm personage te zien uit een binnenkort te verschijnen film. Zeker in de huidige tijd van mobiele telefoons en sociale media werkt zoiets goed. Mensen gaan er foto’s van of mee maken, laten deze aan vrienden zien en iedereen wordt er ondertussen aan herinnert om de film te gaan bekijken. Ook een stunt uitvoeren in de vorm van een klein optreden op straat of ergens anders kan grote groepen mensen trekken. De aandacht wordt gegrepen en mensen onthouden je omdat je voor opschudding en interactie hebt gezorgd.

De toon zetten met een evenement

Je komt als bedrijf met iets nieuws en wilt laten zien dat het groots en de belangstelling van mensen waard is. Door het organiseren van een wervelend evenement maak je gelijk je boodschap duidelijk: dit wil je niet missen. Het team van event bureau Triple P Entertainment, gevestigd in de buurt van Amsterdam, heeft veel ervaring met het organiseren van allerlei soorten evenementen. Lanceringfeesten, premières of andere gebeurtenissen; het event bureau nabij Amsterdam zorgt dat alles er goed uitziet en de pers aanwezig is om erover te berichten. Zo krijg je mensen enthousiast.

 

http://triplepentertainment.nl/