Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Marketing

Hoogste energielabel door nieuwe technologie elektrische boilers

Hoogste energielabel door nieuwe technologie elektrische boilers.

Eigenlijk is een elektrische boiler een heel simpel apparaat. Een elektrische boiler bestaat uit niets meer dan een geïsoleerde ketel met een verwarmings element en een thermostaat. Het verwarmingselement werkt op elektriciteit en warmt zo het water in de ketel op. 
Met de thermostaat regel je de temperatuur.

Als er maar water en stroom aanwezig is kan een elektrische boiler overal geplaatst worden.
Gewoon de boiler vol laten lopen en de stekker in het stopcontact. 

Elektrische boilers van het merk Wesen zijn gemaakt van offshore kwaliteit RVS, dat maakt deze boilers nagenoeg onderhoudsvrij. 

 

 

De nieuwste elektrische boilers van Wesen, nu verkrijgbaar met energielabel B.

Door nieuwe technologieen te gebruiken is er nu een boiler gemaakt die voldoet aan de hoge eisen van deze groene tijden.
Ook over het design is goed nagedacht. Met een diepte van slechts 30 cm is het mogelijk de elektrische boiler in een keukenkastje te plaatsen.

De elektrische boilers van Wesen hebben twee cilidrische tanks met in elke tank een afzonderlijk verwarmingselement.

Dit zorgt voor een snelle opwarmtijd en minder warmte verlies zonder dat dit meer energie kost omdat de tanks kleiner zijn.

De Wesen ECO heeft een interactief bedieningspaneel en is eenvoudig in gebruik. U kunt de temperatuur selecteren en zo heeft u ook over het vermogen de controle.
Ook heeft de elektrische boiler een slimme thermostaat. Deze thermostaat onthoud uw huishoud gewoontes en speelt in op uw gebruik voor een zo zuinig mogelijk verbruik.

De boilers van Wesen kunt u horizontaal of verticaal plaatsen en zijn geschikt voor gebruik van douche-, bad en de wastafel water.

De elektrische boilers zijn gemakkelijk te installeren en worden compleet geleverd met muurbeugel, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. U kunt er een drukregelaar bij bestellen, perfect als u bijvoorbeeld in een flat woont waar de druk niet constant is.
De drukregelaar zorgt voor een constante druk in uw woning.

 

Voor meer informatie over deze en vele andere elektrische boilers kunt u eens een kijkje nemen op de website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/