Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren gelegd

Klik hier voor houten vloeren, dat las ik op een website welke ik bezocht. Ik heb ze daar gekocht en afgelopen week heb ik in de slaapkamers en woonkamer houten vloeren gelegd. Het werd namelijk wel eens tijd om de vloerbedekking die er lag eens te vervangen. Jaren geleden hebben we namelijk het huis waar wij wonen helemaal gerenoveerd en hadden we gekozen voor vloerbedekking. Echter werd dit helemaal vies en vonden we niet meer mooi. We zijn daarom opzoek gegaan naar een mooie eikenvloer voor in het gehele huis. De woonkamer hebben we eerst aangepakt. Ik heb alles zelf gelegd en dat ging niet super goed. Daarom heb ik Baxhouthandel opgebeld voor tips. Die hebben ze mij gegeven en na al die tips ligt alles er super mooi bij! Wil jj weten waarom we voor een eikenvloer hebben gekozen en waarom we dit bij Baxhouthandel hebben besteld.

Eiken houten vloeren

Bij Baxhouthandel heb ik eiken houten vloeren gekocht. Een eiken vloer wordt ook wel een eiken parket of eiken vloerdelen genoemd. Er zijn veel varianten van de eiken houten vloeren. Deze zijn verschillende in prijs en kwaliteit, maar vooral in kleurstelling. Je hebt namelijk eigen vloeren die geborsteld zijn, vloeren die antieke kleurstellingen hebben en een soort dat gecarboniseerd is. De ene eiken houten vloer is niet de andere. Het is op zich fascinerend hoeveel soorten vloeren je uit 1 houtsoort kunt maken. Is het een eiken planken vloer of juist een hele brede eiken vloer of wenst u een breed visgraat motief.

Keuze eiken vloer

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de gecarboniseerde eiken vloer in visgraat motief. Dit was de vloer die het beste aansloot op mijn wensen. Eergisteren heb ik de vloer gekocht in de vestiging van Zoetermeer en heb hem gisteren gelegd in mijn woonkamer. De slaapkamers zijn dit weekend aan de beurt! Ga eens naar de website van baxhouthandel.nl. Hierop staat veel informatie en kan je het gehele assortiment vinden!