Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Financieel

Incassobureau zoeken

Recent was ik op zoek naar een incassobureau en vond ik incassoadvocaten.nl. Ik heb namelijk last van openstaande facturen van mijn klanten. En omdat ik geen behoefte meer heb om er zelf achteraan te bellen en het vervolgens niet te kunnen bereiken, heb ik besloten om een incassobureau te gaan zoeken. Maar welke moet ik daarvoor gaan inschakelen? Want ik heb er nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. En zodoende kwam ik het advocatenkantoor, wat gespecialiseerd is in incasso, Van Loon Incasso Advocaten tegen.

Van Loon incassobureau

Op de website van Van Loon zag ik dat zij als incassobureau in te schakelen zijn voor zowel grote als kleine bedragen. Bij mij verschild dit per klant. Ik heb hen dan ook opgebeld om te vragen wat zij voor mij kunnen beteken. Vervolgens vroegen zij eerst aan mij wat er precies aan de hand is met dat ik openstaande facturen heb. Ik gaf aan dat ik een aantal afnemers heb die al een tijdje geleden wat besteld hebben, wat ik vervolgens afgeleverd heb, maar dat de bijbehorende facturen nooit zijn betaald… De medewerker van Van Loon Incasso Advocaten vroeg vervolgens of dat ik dus alles zwart op wit heb staan. Niet alleen de bestelling zelf bijvoorbeeld, maar ook of dat ik een handtekening heb ontvangen toen ik de door hen bestelde producten heb afgeleverd. Ik gaf aan dat ik dat inderdaad allemaal heb gedocumenteerd. En dat ik zelf heel eerlijk gezegd geen zin meer heb om er achteraan te bellen. Zij gaven dan ook aan dat zij voor zulke klussen het beste incassobureau zijn en er graag achteraan gaan om het geld te ontvangen waar ik recht op heb. En alle kosten van het inschakelen van hun gaan ook nog eens naar mijn debiteur!

Uiteindelijk hebben zij de meeste openstaande facturen al afgehandeld. Op een paar na is het voorlopig in ieder geval een succes. En kan ik hen zeker aanbevelen.