Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijke dienstverlening

Taxi Utrecht

Recent zocht ik een taxi Utrecht op Google. Mijn baas zoekt een zakelijk taxibedrijf in Utrecht, die hem volgende week een dag lang wilt vervoeren van afspraak naar afspraak. Het is dus de bedoeling dat de chauffeur, die dan dus eigenlijk als privé chauffeur werkt, blijft wachten op hem en hem vervolgens naar de volgende afspraak vervoert. Nu heeft hij aan mij gevraagd of dat ik een taxi Utrecht kan vinden.

Taxi Utrecht gaan Googelen

Eerst ben ik op ‘Taxi Utrecht’ gaan Googelen om te kijken of dat ik een geschikt taxibedrijf uit Utrecht kon vinden. En al gauw zag ik de website van TaxiUtrecht.nl. In Google las ik dat hij een zakelijke taxi aanbiedt. Perfect dus en precies wat ik zoek! Daarom besloot ik op de website te klikken, om vervolgens meer informatie over het taxibedrijf te lezen. Daar las ik dat zij de taxirit kunnen verzorgen van bijvoorbeeld een directielid of een belangrijke klant. Ook zijn zij daar erkend taxichauffeur, hebben ze goede kennis en bieden zij hun passagiers de gewenste service, namelijk zakelijk en comfortabel

 

Ook las ik dat wanneer er sprake is van afspraken op verschillende plekken, de chauffeur van TaxiUtrecht er voor zorgt dat de passagier op elke plek van waar men naartoe moet, op tijd aankomt. Ze laten weten hoe laat de verwachting van aankomst is en hoe laat ze moeten vertrekken om op tijd te zijn bij de volgende bespreking.

Bedrijf opgebeld

Dit vond ik allemaal erg goed klinken, daarom heb ik dan ook het taxibedrijf opgebeld om nog wat vragen te stellen etc. Nadat ik goed contact had gehad met diegene, besloot ik om af te spreken dat zij mijn baas volgende week dinsdag om 9:15 komen ophalen met de taxi. En vervolgens de rest van de dag vervoert zal worden in een luxe taxi met een spraakzame chauffeur, mocht mijn baas dat fijner vinden.