Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Sport

Keuze uit een groot assortiment aan accessoires bij de racefiets specialist

De specialisten van Konijn Cycling Centre weten werkelijk alles wat er te weten valt over racefietsen. Zij helpen u dan ook graag als u een racefiets gaat uitkiezen en wilt laten afstellen. Echter hebben zij ook een uitgebreid aanbod gespecialiseerde accessoires en uitrustingen voor elk type fietser. Al wat u nodig heeft voor het uitvoeren van uw activiteit, vindt u in deze winkel. Dit aanbod bevat simpele zaken zoals fietspompen en verlichting, maar ook gespecialiseerde fietscomputers en fietskoffers en nog veel meer. U kunt bij hen ook terecht voor gespecialiseerde fietskleding van verscheidene merken voor mannen, vrouwen en kinderen. U hoeft het maar te bedenken of u kunt het krijgen bij Konijn Cycling Centre.

De racefiets specialist met de juiste fiets voor iedereen

Woont u in Noord-Holland en wilt u er een racefiets gaan kopen? Konijn Cycling Centre is dan waar u moet zijn. Bij deze winkel treft u een ruim aanbod aan verschillende soorten racefietsen. Bij dit bedrijf vindt u de perfecte fiets voor al uw sportieve plannen. Bent u een sportieve wielrenner? Dan geniet u vast van het aanbod aerodynamische fietsen die tot op de millimeter nauwkeurig worden samengezet. Of bent u op zoek naar een veerkrachtige mountainbike voor recreatief of professioneel gebruik? Geen probleem voor Konijn Cycling. De waaghalzen die een fiets zoeken met sterke grip voor een parcours op een full suspension trail, krijgen een fiets afgesteld op hun gewicht. Word jij niet graag in een hokje geplaatst en wil je een fiets die geschikt is voor elke situatie? Dan is deze specialist het prefecte adres. In het ruime assortiment van Konijn Cycling Centre vindt ieder wel wat wils.

Kom langs bij de racefiets specialist of maak een afspraak

Voor een echte racefiets specialist moet u bij Konijn Cycling Centre in Noord-Holland zijn. Bij dit bedrijf zijn ze u van dienst met een complete dienstverlening. Zij helpen u met alles, van het uitkiezen van de beste fiets en uitrusting tot het op de millimeter nauwkeurig afstellen van uw rijwiel. De medewerkers van dit bedrijf zijn u graag van dienst in de winkel te Hoorn tijdens de openingstijden van dinsdag tot zaterdag. Komen deze tijden u niet uit? Dan kunt u bij hen voor het kopen van uw racefiets ook terecht op afspraak na sluitingstijd. Dit is slechts een van de vele diensten die zij graag verlenen voor klanten die net als ons gepassioneerd zijn door fietsen.