Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Al de producten die u nodig heeft tijdens het klussen!

Woodies houtschroeven zijn al jarenlang een begrip voor de professionele verwerker. Ook veel doe-het-zelvers ervaren de zeer goede eigenschappen van deze Torx schroeven. De schroeven hebben een speciale punt waardoor ze sneller in het hout “grijpen”, freesribben onder de kop zorgen ervoor dat de schroeven beter in het hout verzinken en schachtribben laten de schroeven gemakkelijker in het hout draaien, hetgeen scheuren van het hout voorkomt. Voorboren is in de meeste houtsoorten dan ook overbodig. Woodies Tellerkopschroeven hebben een en grote bolvormige kop en kan worden verwerkt in de constructieve bouw. Het grote klem vak van deze schroef zorgt voor een verhoogde lastopname waardoor minder bevestigingspunten nodig zijn. De Woodies houtschroeven zijn voorzien van een extra diepe Torx-indruk. In iedere doos Woodies wordt bovendien een gratis bit meegeleverd.

Woodies schroeven kopen gaat gemakkelijk en snel bij BNV Tools. In onze webshop kunt u snel verschillende artikelen aan uw winkelwagentje toevoegen.

Op zoek naar een krachtige lijm van hoogwaardige kwaliteit? High Tack van Den Braven is een universele lijmkit voor het verlijmen van vele bouwmaterialen. Steen, beton, spiegels, glas, gips, hout, verfsystemen, aluminium, metalen, legeringen, koper, lood, zink, PU en PVC, emaille, keramiek, harde kunststoffen en meer kunnen worden verlijmd met deze hoogwaardige lijm die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

High Tack heeft een extreem hoge aanvangshechting, zodat ondersteuning of fixatie tijdens het uitharden meestal overbodig is.

Deze lijm is niet corrosief t.o.v. metalen en is goed bestand tegen vochtigheid en weersomstandigheden. High Tack hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden en is vrijwel reukloos.

Wij leveren snel door heel Nederland en België. Vanaf 50 euro wordt uw bestelling gratis geleverd in NL, vanaf 75 euro in België. Wilt u in de toekomst ook weer bij BNV Tools kopen dan kunt u een account aanmaken. U kunt dan eenvoudig uw gegevens bewerken en bekijken wat u eerder heeft besteld.

 

https://www.bnvtools.nl/