Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Hoe jouw bedrijf de grootste opdrachten binnenhaalt

Je hebt een bedrijf en wilt je inschrijven voor aanbestedingen; een aantrekkelijk idee waardoor jouw bedrijf aanzienlijk kan groeien. Wat je nodig hebt om de tender binnen te halen, de opdracht optimaal uit te voeren en hoe je in de toekomst grote aanbestedingen blijft krijgen, dat lees je in dit artikel!

Doorzettingsvermogen

Het binnenhalen van een grote aanbesteding is een lastige klus. Niet alleen krijg je te maken met (Europese) richtlijnen waar je aan moet voldoen, je zult moeten bewijzen dat jij de kennis en ervaring in huis hebt om de klus te klaren. Dat betekent dat je vakmensen aanstelt die je gericht in kan zetten op de opdracht; op die manier heb je een streepje voor op bedrijven die deze expertise niet in huis hebben. Om één of meerdere grote aanbestedingen te verkrijgen heb je een goede dosis doorzettingsvermogen nodig; je moet je helemaal focussen op de opdracht in kwestie en je goed verdiepen in wat er van je gevraagd wordt en hoe jij dat kunt leveren. Het is een karwei waar je dus écht voor moet gaan zitten!

Laat je trainen en adviseren

Heb je de opdracht gekregen? Gefeliciteerd! Nu begint eigenlijk pas het echte werk, want de opdracht moet nu uitgevoerd gaan worden; je moet als ondernemer waar gaan maken wat je beloofd hebt. Om dit in goede banen te leiden kan een optimale projectmanagement niet uitblijven. Ben je starter of kan het bedrijf wel een opfriscursus gebruiken? Ga dan voor een projectmanagement training door Roger; deze ervaren consultants leren je hoe jij die grote aanbesteding naar behoren uitvoert, zodat je verzekerd bent van succes. Wist je dat Roger ook trainingen geeft op het gebied van tendermanagement en aanbestedingsrecht? Zo ontwikkel jij een gunstige langetermijnstrategie op het gebied van aanbestedingen.

Zet in op de lange termijn

Wanneer je op de lange termijn aanbestedingen wilt verkrijgen en als bedrijf wilt groeien, is het goed om aan tendermanagement te doen. Dit houdt in dat jij een strategie hebt met betrekking tot het verkrijgen van aanbestedingen, zodat jij keer op keer verzekerd bent van de klus. Het is belangrijk dat jij de nodige ervaring opdoet voor de soort aanbestedingen die je wilt krijgen en dat je jouw bedrijf zodanig profileert dat de organisatie niet om jou heen kan. Zet in op vakmensen, optimale projectmanagement en zorg dat je alles weet van de regels en eisen waar jij aan moet voldoen.