Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Creatief de zomer in

Ieder mens heeft een uitlaatklep nodig, de een vindt deze tijdens het fitnessen, de ander tijdens het maken van resin art. Is sporten niets voor jou maar ben je wel op zoek naar een creatieve uitlaatklep? Bestel dan snel een resin starterspakket. Zo kun je zelf sieraden maken of een hoop andere kleurrijke items voor in huis. 

Barbecueën

Het lijkt misschien niet meteen een manier om je creativiteit de vrije loop te laten gaan, maar een hoop mensen vinden rust tijdens het koken. De hele dag bezig zijn met het perfect bereiden van een prachtig stuk vlees. Deze eet je natuurlijk met vrienden of familie op. Wij denken dat zij deze manier van ‘kunst’ zeker kunnen waarderen. Aan welke avond denk jij het eerste terug bij het woord ‘barbeque’?

Tuinieren

Ook deze optie lijkt misschien een beetje vaag maar tijdens het tuinieren kun je een hoop creativiteit kwijt. Zo kun je verschillende mooie kleurencombinaties maken in je eigen tuin maar ook kun je creatief met planten aan de slag. Heb jij ooit van stekken gehoord? Dit is het combineren van twee soorten planten. Zo zijn de heetste pepers van de wereld ontstaan. Door het combineren van verschillende soorten. Zo kun jij zelf de meest prachtige bloemen en kleuren creëren. 

Houtbewerking

Ga jij deze zomer ontspannen op je eigen gemaakte tuinset? Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan met houtbewerking. Dit komt omdat de prijzen en wachttijden steeds gekker worden. De prijzen zijn torenhoog en de wachttijden langer dan ooit. Ga aan de slag met gerecycled hout en geef het een nieuw leven! Misschien kun je er naast je huidige baan wel een leuk zakcentje aan verdienen.

Resin art

Ga deze zomer aan de slag met resin art en maak je eigen sieraden, onderzetters of zelfs schilderijen! Ook het versieren van meubels is mogelijk met resin art, ga jij deze zomer oude meubels upcyclen? Het is belangrijk om even stil te staan bij de verschillende aandachtspunten tijdens het werken met epoxy en resin.