Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Banen en opleidingen

Autotheorie binnen 1 dag, ook bij faalangst!

Om praktijkexamen te kunnen doen bij het CBR moet je 17 jaar zijn. Voorwaarde is wel dat je een theoriecertificaat hebt. En dat is nou juist waar veel mensen tegenop zien. Zoveel droge stof leren, daar heeft natuurlijk niemand zin in, zeker niet als je het al druk hebt met school, universiteit of met je werk. Toch kom je er niet onderuit, je moet echt de leerstof binnen krijgen om met een positief resultaat aan het CBR examen deel te nemen. Maar… Het kan allemaal een stuk eenvoudiger. Geen dagenlang meer in de boeken zitten of cd-roms beluisteren. Gewoon tijdens één dagdeel alle benodigde leerstof binnen krijgen en nog op een leuke en gemakkelijke manier ook? Kan dat? Ja, dat kan. En waar? Bij de 123 theoriecursus Den Haag of in één van de andere steden in het land.

Bij 123-theorie.nl zien ze niets in dat droge stampen van de leerstof. De deskundige docenten weten als geen ander dat je informatie beter opslaat als het leuk is om te leren. Dus presenteren zij de leerstof op een andere manier. Grapjes en ezelsbruggetjes zullen je helpen om in een korte tijd veel informatie op te slaan. Dus ook als je dyslectisch of slecht bent in de Nederlandse taal, kun je de leerstof moeiteloos opnemen. Heb je ADHD of faalangst? Dit is voor de leerkrachten ook geen enkel probleem, ook hiermee kun je veel profijt uit dit leerprogramma halen.

Eigenlijk is de theoriecursus in Rotterdam of andere steden zeer geschikt voor iedereen. Zeker als je graag wilt slagen, maar niet echt de tijd en/of zin hebt om er dagen achter elkaar te voor moeten leren.