Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Banen en opleidingen

Zelfstandige Verpleegkundige

Verpleegkundige

Functieomschrijving

Ben jij als verpleger toe aan een nieuwe oproep? vind jij het interessant om als verpleger de switch te fabriceren naar de arbozorg? lees dan snel overigens!

Als innovatieve lichaam op het locatie van arbeid, vitaliteit en gezondheid brengt humancapitalcare deze slogan in de praktijk, met en voor werknemers en werkgevers. Het doel is medewerkers gezondheidsbevorderend, competent en gemotiveerd te detineren, tot ver na hun pensioengerechtigde leeftijd. Ook optreden wij actief in op de veranderende markt. Met onze ruim 500 medewerkers aanprijzen we voorop in de transitie van arbozorg naar vitaliteitszorg. We zijn ervan overtuigd dat daar de toekomst ligt, niet enig voor onze klanten, maar ook voor onze eigen lichaam.

In deze functie geef je, tezamen met collega’s, vorm aan de arbodienstverlening bij klanten. De werkzaamheden bestaan bij andere uit het doen van spreekuren in het kader van verzuimbegeleiding, vitaliteitsgesprekken, preventiespreekuren, bespreking met de gast over verzuimbegeleiding en reintegratie. Dit doe je enkele dagen op locaties van onze klanten en enkele dagen op ons mooie bureau in den haag. Je kunt ook word ingezet als oefenmeester waarin je de managers van de gast coacht met als doel de inzetbaarheid van medewerkers te behouden en te vergroot.

Daarnaast zal je meebetalen aan het bewaken en stimuleren van de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de arbeider van de klant door het bespreken van de prestaties van preventief geneeskundig onderzoek met de werknemers en het geven van adviezen omtrent de onderwerpen : beweging, roken, drank, spijs en recreatie ( bravo ), werkdruk, stress en werkvermogen.

Wat vragen wij van je:

Hbo cursus tot verpleegkundige afgerond je bent big geregistreerd je hebt ervaring in een soortgelijke functie uitstekende zelfbeheersing van de nederlandse taal en goede zelfbeheersing van de engelse taal ( zowel schriftelijk als mondeling ). Wat hebben wij te bieden:

Een opdracht voor 32 uur per week honorarium en reiskosten homoloog cao in schaal 8 of 9 ( onzelfstandig van jouw werkervaring ) regionaal georganiseerd in zelfstandige regio’s. enthousiaste collega’s en een prettige, collegiale sfeer. een dynamische lichaam met ambitieuze groeidoelstellingen. ben jij bezield geworden? solliciteer dan meteen! Heb je vragen? neem dan aansluiting met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure je vormen een ‘mijn randstad ‘ account aan om te kunnen ingaan op onze vacatures. dit doe je vanzelf wanneer je voor het vantevoren een sollicitatie afrond bij randstad, heel eenvoudig dus. via je ‘mijn randstad ‘ account toezicht je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Over randstad

Wij beseffen ons als geen ander dat werk invloedrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk aanleveren je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft zeggenschap op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Intussen vormen mensen de belangrijkste cafxe9houder binnenshuis organisaties.

Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 52 jaar, mondiaal kandidaat en sociale groep bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? voor welke uitdagingen staat je handelsbedrijf? dat is wat waar we graag met je over in gesprek gaan. Niet schattig doordat het ons een existentie verschaft. Het is óók onze toewijding : het beste naar daarboven halen in mensen en organisaties.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zelfstandige-verpleegkundige.html