Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Banen en opleidingen

Microblading opleiding volgen bij erkende opleider

Microblading opleiding volgen bij erkende opleider

Natuurlijke wenkbrauwen creëren met Microblading. Het is de nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met een microblading-blade wordt elk haartje individueel getekend.

Wanneer u zoek bent naar een microblading opleiding bij een erkende opleider dan is het u vast al opgevallen dat het aanbod groot is. Er zijn veel verschillende opleiders die een microblading opleiding aanbieden. Zo zijn er ook nog veel verschillende soorten microblading opleidingen te volgen. Naast een microblading opleiding zijn er ook uitgebreidere opleidingen waar verschillende soorten permanente make-up aan bod komen. Bij SkinQuip kunt u een uitgebreide basisopleiding pmu volgen. SkinQuip heeft veel ervaren docenten die ervaring hebben in binnen- en buitenland. Als het gaat om opleidingen dan zijn er twee verschillende microblading opleidingen beschikbaar, de basisopleiding ombre brows & hairstrokes of de basisopleiding ombre brows, hairstrokes & eyeliner. 

Permanente make-up opleiding

SkinQuip is een erkende opleider die al meer dan 15 jaar opleidingen geeft op twee locaties in Nederland, in Meppel en Oud-Beijerland. SkinQuip is gespecialiseerd op het gebied van (semi) permanente make-up, microblading, medisch pigmenteren en microneedling. Alle opleidingen worden gegeven aan maximaal 5 cursisten waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen. De docenten geven les met de nieuwste technieken en de beste producten wereldwijd binnen het gebied van PMU.

Veilige PMU 

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende PMU specialisten dat het moeilijk is om een professionele en ervaren specialist te vinden. SkinQuip werkt alleen met veilige PMU pigmenten die goedgekeurd zijn door Swiss Color Nederland en volgens de Echa en Reach richtlijnen. Bekijk de website voor meer informatie over de opleidingen en de startdata, zodat u zich eenvoudig online kunt inschrijven voor de opleidingen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan als u meer vragen heeft en wilt weten welke opleiding de juiste voor u is. 

 

https://www.skinquip.nl/