Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Banen en opleidingen

Bij het uitzendbureau voor jongeren in Den Bosch vind je de leukste bijbanen

Het uitzendbureau voor jongeren in Den Bosch richt zich, zoals de naam al zegt, helemaal op  jongeren. Waarnaast ook nog wel uitzonderingen worden gemaakt voor mensen die net zij afgestudeerd en niet meer onder de noemer van jongeren vallen. Maar voornamelijk jongeren worden er bij dit uitzendbureau aangesproken om zo ook hen de kans te geven een goede plek te bemachtigen in de arbeidsmarkt. Vaak hebben studenten geen durf om naar een bedrijf toe te stappen om daar te gaan solliciteren en blijven zij een beetje hangen bij hun bijbaan als supermarktedeweker of als een scooter bezorger bij de pizzeria op de hoek. Maar juist voor deze doelgroep zijn er ontzettend veel banen te vinden die goed aansluiten bij de studie de er wordt gevolg. 

Ervaring

Je hebt wat ervaring nodig om na je studie ook toe te gaan treden op de arbeidsmarkt. Om dit op te doen kan het een heel verstandige keuze zijn om tijdens je studie de ervaring op te doen met het werken bij bedrijven die dit soort taken aan je vragen. Niet alleen met een stage doe je ervaring op, maar je kunt ook zelf een bedrijf zoeken waar jij je fijn bij voelt en waar je denkt veel te gaan leren. Op de website van het uitzendbureau voor jongeren staat er een enorm aanbod aan bedrijven die o zoek zijn naar jongeren en studenten om een nieuw aandeel aan het bedrijf te zijn. Niet alleen zijn er fulltime posities beschikbaar, voor mensen die bijvoorbeeld een tussenjaar hebben, maar ook genoeg parttime posities zijn er hiervoor beschikbaar. 

Baan die bij je past

Blijf je toch nog even liever bij de supermarkt werken of ga je aan de slag als cocktail medewerker aan een bar in een kroeg, dan is daar ook niets mis mee. Ook dit soort posities zijn te vinden op de website van het uitzendbureau voor jongeren in Den Bosch. Voor iedereen is er wel een baan te vinden om zich in te ontwikkelen en te vermaken.