Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Eten en drinken

Bij dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin moet u zijn

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin? Bijvoorbeeld omdat u eens lekker met het hele gezin uiteten wilt gaan of omdat er een van de kinderen jarig is? Bekijk dan eens de mogelijkheden die u heeft wanneer u gaat eten bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee. In dit kindvriendelijke restaurant beleeft u met het hele gezin een onvergetelijke middag of avond. U geniet hier namelijk van een uitgebreide lunchkaart, maar ook van ambachtelijke pannenkoeken of van heerlijke vlees- en grillgerechten. Voor iedereen is er wat wils. Natuurlijk is er ook een speciaal kindermenu waarbij uw kinderen kiezen uit een frietje met een snack of het versieren van hun eigen pannenkoeken.

Wat wilt u eten bij dit restaurant?

Bij dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin kunnen alle leden van uw gezin heerlijk eten. De ouderwets lekkere pannenkoeken worden ambachtelijk bereid in stalen pannen. U kiest hier bovendien uit meer dan 40 soorten pannenkoeken! Ook is er een uitgebreid aanbod aan heerlijke verse broodjes. Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom uit Katwijk aan Zee bereiden de broodjes met zorg en gebruiken hiervoor enkel de beste ingrediënten. Heeft u meer trek in een goed gevulde maaltijdsalade of iets van de grill? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Reserveer nu uw plekje bij dit restaurant

Wilt u zeker zijn van een plekje bij dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin? Zorg er dan voor dat u tijdig reserveert! Dit doet u online of telefonisch. U vindt de contactgegevens op de website. Op deze manier komt u eenvoudig in contact met een van de medewerkers van Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom. Zij vertellen u graag wat meer over het restaurant en de kindvriendelijke maatregelen die zij hier hebben getroffen. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld allergieën of dieetwensen kan dit hier. Reserveer nu uw plekje en kom langs!

https://www.debeslagkom.nl/