Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Eten en drinken

Zo lekker zijn belegde broodjes

Heb jij ook geen zin meer om iedere dag je eigen brood mee te moeten nemen naar je werk? Dan is dat gelukkig vanaf nu voorgoed verleden tijd. Wist jij dat je namelijk heel gemakkelijk en snel online broodjes bestellen kunt, die ze vervolgens bij je op kantoor of iedere andere gewenste locatie komen afleveren? Het enige wat je hoeft te doen, is een keuze te maken uit het enorme assortiment en aan te geven wanneer je ze graag zou willen hebben bezorgd. Naast broodjes kun je ook volledige lunchpakketten bestellen. Het voordeel daaraan is, is dat je ook kunt kiezen voor een vegan lunchpakket of eventueel een lunchpakket voor personen die andere dieetwensen hebben. 

 

Je kunt ze eenvoudig online bestellen

 

Zowel je broodjes als een lunchpakket is online te bestellen. Zo hoef je niet speciaal naar de winkel en hoef je ook niet te bellen. Je kunt dus gewoon je bestelling doorgeven en de broodjes worden vervolgens netjes voor je gemaakt. Vooral wanneer je op kantoor werkt is het natuurlijk vaste prik dat je wekelijks vaak op dezelfde dag broodjes laat bezorgen. Zorg er uiteraard wel voor dat je ze op tijd besteld, zodat je niet met het probleem zit dat het niet meer kan omdat het te druk is.

 

Bestel op tijd

 

Weten jij en je collega’s al wat je wilt eten tijdens de lunch, dan is het zaak dit zo snel mogelijk door te geven. Je lunch laten bezorgen om 12.00 uur is namelijk vaak best een uitdaging op het moment dat je besluit pas rond de klok van 10.00 uur te bellen. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat heel Nederland rond dezelfde tijd luncht en dus ook een bestelling plaatst. Dus wil jij niet alleen verzekerd zijn van lekkere broodjes, maar ook dat ze tijdig bij je op locatie worden bezorgd, dan is het belangrijk dat je op tijd besteld. Bij voorkeur direct wanneer je op kantoor bent.