Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woningen

De trends in badkamerdesign in Deventer

Het renoveren van jouw badkamer is een geweldige manier om jouw huis eigen en knus te maken. We spenderen op een dag onbewust veel tijd door op onze badkamer. In de ochtend begint het met een lekkere, frisse douche, daarna maken we ons voor de spiegel klaar voor de dag, tussendoor zijn we in de badkamer om ons op te frissen en uiteindelijk maken we ons op de badkamer klaar voor het slapengaan. Het is dus geen overbodige luxe om de badkamer fijn te maken. Wil jij in Deventer jouw badkamers laten renoveren? Ga dan eens langs bij Bubbels en Jets. De showroom zal je een hoop inspiratie geven. In dit artikel hebben we daarnaast ook een aantal trendy tips voor jou op een rijtje gezet.

Kies voor kwalitatieve apparatuur

Wanneer jij jouw badkamer echt wilt upgraden naar een plek waar jij helemaal tot rust komt of juist helemaal klaar wordt gestoomd voor een drukke dag, dan is het belangrijk dat jij jouw badkamer renovatie serieus neemt. Een van de punten die je het beste kunt aanpakken, is de apparatuur in jouw badkamer. Kies voor een goede douchekop, een fijne kraan en voor mogelijke extra features die jou het geval van een spa geven. Denk bijvoorbeeld eens aan massagestralen in de douche.

De beste kleuren

Kleuren hebben een grote invloed op onze emoties. Het is daarom belangrijk dat jij de kleuren voor jouw badkamer met grote zorg uitzoekt. Over het algemeen werken aardetinten het beste. Deze geven namelijk een rustgevend gevoel, zijn erg tijdloos, en zijn perfect te combineren met andere accessoires. Ben jij iemand die van iets meer kleur houdt? Kies dan bijvoorbeeld voor een accentmuur. Deze muur kan je betegelen met een andere kleur tegels of met tegels die een expressief reliëf hebben. Zo blijft de badkamer rustig, maar voeg je net wat meer speelsheid aan de ruimte.

Combineer verschillende materialen

Een gouden tip die jouw badkamer een luxe gevoel geven, is door het combineren van materialen. In de badkamer wil je het liefst zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, hout, keramiek, enzovoorts. Wees niet bang om deze materialen met elkaar te mengen. Door te kiezen voor een mooie wasbak van natuursteen en kastjes van hout voeg je op een hele subtiele manier dynamiek toe aan de ruimte. De ruimte komt tot leven zonder dat het er druk en rommelig uitziet. Natuurlijke materialen zijn immers organisch van zichzelf.