Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

De trends op het gebied van interieur

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van interieur, leuke inspiratiebronnen om je eigen plekje een beetje op te leuken! Dit kan aan de hand van verschillende nieuwe woonaccessoires toe te voegen maar ook door heel je woonkamer een make-over te geven!

Een van de trends is tint-op-tint. Hierbij maakt het niet uit voor welke kleur je gaat, blauw, geel, paars, wat je zelf mooi vind. Kies voor dingen in je interieur van dezelfde kleurgroep, dit zorgt ervoor dat alles goed bij elkaar past. Je kunt gaan voor een kleur die in 2019 veel terug komt zoals beige tinten, oker geel of bordeaux rood.

Ook ronde, organische vormen zijn in dit jaar. De rechthoekige eetkamertafels nemen steeds meer plaats voor de ronde eettafel. Ook zien we steeds meer ronde kussens, ronde kleden. Dit is eigenlijk een hele eenvoudige trend, het maakt niet uit wat je doet, als het maar rond is!

De jungle-trend is ook in 2019 nog toepasselijk, een trend die er al een tijdje is. Je kunt kiezen voor een behang met een bladeren print maar je kunt ook gaan voor een effengroen behang en leuke planten en accessoires toevoegen. Het is leuk om hier goudkleurige accessoires aan toe te voegen.

Een pure stijl is ook populair dit jaar. Hiermee wordt een hele natuurlijke stijl bedoeld, veel accessoires gemaakt van natuurlijke materialen die zorgen voor een rust zodra je je huis binnen komt. Hierbij kun je ook gaan voor natuurlijke kleuren zoals groen en blauw.

Ook de woonstijl uit de twenties komt dit jaar helemaal terug. Hierbij ligt de focus op een zachte woonstijl met een vleugje glamour. Er wordt hierbij veel gebruik gemaakt van zachte poederachtige kleuren en accessoires van fluweel. Wanneer je dit combineert met verschillende gouden accessoires is je huis helemaal compleet. Voor leuke spulletjes in huis kun je een kijkje nemen op www.nouvez.nl

http://www.nouvez.nl