Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Dé website voor iedereen die van het gas af wil

De perfecte website als u van het gas af wilt.

 

Door het verbranden van aardgas stoten we CO2 uit, wat de opwarming van de aarde versterkt en dus moeten we over op andere energiebronnen.

De komende decenia moet iedereen van het gas af zijn. Dat heeft het kabinet besloten. Dus of je het nu wilt of niet, je zult mee moeten doen.

In 2050 zouden uiteindelijk alle huishoudens in Nederland het zonder gas moeten doen. Dat is natuurlijk een enorme operatie. En het vergt nogal wat investeringen.

 

Maar het heeft ook voordelen; minder CO2 uitstoot dus, lagere energiekosten, meer wooncomfort en een beter energielabel (een hogere waarde van de woning).

Er is een keur aan producten te vinden die hier aan bijdragen. Op de website van elektrischeboiler.eu vind je bijvoorbeeld bijzonder veel relevante informatie over elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s.

Van alle producten staat een duidelijke Nederlandstalige handleiding op de site en ook handig; bij de veelgestelde vragen wordt antwoord gegeven op… jawel, veelgestelde vragen! Dikke kans dat het antwoord op uw vraag hier tussen staat.

Bij elektrischeboiler.eu kunt je kiezen uit verschillende merken elektrische boilers. Zo zijn er prachtig uitziende en energiezuinige boilers van het merk Wesen. Deze elektrische boilers zijn zelflerend en hebben een diepte van slechts 25 centimeter en passen zodoende veelal in een keukenkastje.

Een ander A merk op de website van elektrischeboiler.eu is Ariston. Ook dit merk heeft een prachtig strak design en is voorzien van een
energielabel B.

Deze boilers hebben een ECO stand waardoor je aanzienlijk kunt besparen op de energiekosten.

 

Dan de elektrische boilers van het merk DAT, sommige modellen ook weer uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid. En alweer schitterende modellen die gewoon in het zicht gehangen kunnen worden.

We zijn er nog niet, want er is nog een top merk te verkrijgen in deze veelzijdige webshop; Lemet. Geproduceerd in de EU en ook dit merk heeft een ECO model, compleet computergestuurd en meet dus zelf wanneer het de beste tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer niet.

Van ditzelfde merk zijn er ook zonneboilers verkrijgbaar op de site. 

 

CV ketels zijn ook verkrijgbaar en wel van Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica, hierdoor kunt u maximaal besparen op de energiekosten en kunt u tevens genieten van langdurig comfort.

Dan zijn er nog doorstroomapparaten, verkrijgbaar van het merk Wijas, je kunt kiezen uit verschillende modellen.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige berekening die je kunt gebruiken welke cv je nodig hebt. 

Verder kan je op de website van elektrischeboiler.eu ook terecht voor anti-kalk magneten, waterontharders, en allerlei losse onderdelen en accesoires.

En last but not least; alle produkten zijn zeer scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt.

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home