Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Hobby en vrije tijd

Verticale tuin mooi in het interieur met Kunstplanten of Kunstbloemen

Een Verticale tuin staat heel erg mooi als deze gevuld is met kunstbloemen en kunstplanten, op deze manier ontstaat er een vrolijke en onderhoudsarme situatie. De verticale tuin op een andere manier. Fraaie wanddecoratie voor interieur en buitengebruik. Hiermee kan je een echte eyecatcher creeren. 

We kennen de verticale tuinen wel die tegenwoordig steeds vaker opduiken op gevels, buitentuinen en daken. Een mooie groene gevel wordt gemaakt of een eetbare tuin met groente, kruiden. 

Verticale tuin in het interieur

De Verticale tuin hoeft dus niet perse buiten geplaatst te worden maar is ook heel erg mooi binnenshuis in het interieur. In de woonkamer is er direct een heel ander resultaat te zien als deze aan de muur wordt bevestigd, met een aantal kunstbloemen er in zoals een zonnebloem of rozen wordt het een fleurig en gezellig geheel.

Deze situatie kan eveneens in een andere ruimte worden gemaakt zoals in de hobbykamer, slaapkamer of badkamer. Met een beetje fantasie door te spelen met verschillende kleurencombinaties moet dit zeker gaan lukken.

Eenvoudige montage en Onderhoudsarm

De verticale tuin is eenvoudig op te hangen met de voorgemonteerde lussen aan een spijker in de muur, de tas is van vilt en stevig materiaal. Met een of meerdere tassen, verticale tuinen is elk gewenst formaat te maken. Eenmaal opgehangen en gevuld is het vrijwel onderhoudarm te noemen. Geen water geven en andere rommel. Hooguit een beetje afstoffen met een doekje.

Op de werkplek is het sfeerverhogend en zorgt voor minder stress, dus op kantoor is een verticale tuin met kunstplanten of kunstbloemen zeker een succes te noemen. Er is geen dure tuinman voor nodig want het is zelf eenvoudig te maken.

KunsthaagEU heeft verschillende formaten verticale tuin van hoogwaardig vilt en binnen 2 werkdagen geleverd. In de webshop zijn ze 24 / 7 te bezichtigen en te bestellen, het is dus niet nodig om naar de winkel te komen maar gewoon vanuit uw bureaustoel te bestellen in de webshop van www.kunsthaag.eu.

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-jungle-red-1m2/