Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Hobby en vrije tijd

Decoreren met washi tape en stickers

Ben jij ook zo’n type die uren in agenda’s kan schrijven? Deze helemaal pimpt met stickers, plaatjes, versiersels en washi tape? Dan moet je dit artikeltje zeker even lezen. Want wij gaan het vandaag over masking tape hebben. En dan niet over dat schilderstape, maar dat leuke Japanse tape in trendy kleurtjes en met leuke printjes erop. Je wordt er helemaal vrolijk van, dus laten we gauw beginnen!

Washi tape zo leuk om te plakken

Washi tape, Masking tape, decoratieve plakbandjes… Ja iedereen heeft er een andere benaming voor. Maar we willen eigenlijk allemaal hetzelfde. Gewoon een leuke tape die jouw brieven, kaartjes, je agenda en dagboek opvrolijkt. En ja dat doet het hoor. Want de tapes zijn verkrijgbaar in mooie even kleuren, zelfs in fluor en in pastel. Maar ook met stipjes, ruitjes, panda beertjes, fruit en teksten. Het leuke van washi tape is het feit dat het niet van plastic is gemaakt. Je hoeft het dus niet met een plakbandhouder of schaar te knippen. maar je kunt het scheuren. Niet netjes – ik hoor het je denken…. Maar zie het eens anders! Want juist dít is de charme van het washi tape. Lekker slordig. Het leven is al serieus genoeg!

Washi tape wordt niet alleen voor agenda decoratie en bullet journals gebruikt. We gebruiken het bijvoorbeeld ook om postkaartjes of notities op te plakken. En ja, zoals we net al zeiden. Dat hoeft niet heel netjes. Scheur vier stukjes tape eraf. Plak ze aan elk hoekje van het postkaartje en plak het kaartje nonchalant op je koelkast. Gebruik voor elk kaartje een andere tape. Of als je het juist toch een beetje netjes wilt houden – kies dan een tape in 1 kleur. Zwart mat is hiervoor een goeie. Die wordt volgens Masking-tapes een online webshop in tape, stickers en folie, het meest verkocht. Ook de dunnere rolletjes tape zijn erg geliefd. Vooral het setje met de regenboogkleuren. Krijg jij ook al zin in knutselen? Ga dan eens naar Masking-tapes.nl en zoek je favoriete tapes bij elkaar.

https://www.masking-tapes.nl/Washi-tape