Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Eten en drinken

Eenvoudig een heerlijke lunch bestellen in Rotterdam

Tijdens een drukke werkdag is er niets beters dan lekker lunchen. Met een lekkere en voedzame lunch doet u immers genoeg energie op om ook ’s middags optimaal te presteren. Heeft u geen zin om zelf brood mee te nemen en heeft de bedrijfskantine niets waar u zin in heeft? Overweeg dan eens om een lunch te bestellen bij Brood Express in Rotterdam. Bij dit bedrijf heeft u volop keuze uit diverse soorten broodjes. Ook fruit en limonade kunt u hier bestellen. Zo heeft u meteen een complete lunch waar u zeker van zult genieten.

Een uitgebreid assortiment met broodjes

Bij Brood Express kiest u uit veel verschillende soorten broodjes. Denk bijvoorbeeld aan saucijzenbroodjes en roombotercroissants. Of ga voor een belegd broodje, zoals een broodje met:

  • Eiersalade
  • Tonijnsalade
  • Filet americain
  • Ham-kaas
  • Kaas-kipfilet
  • Roombrie

Ook geschikt voor catering

Naast een lunch bestellen, kunt u Brood Express uit Rotterdam ook inschakelen voor catering. Organiseert u een bedrijfslunch, een bruiloft of een ander feest of evenement waarbij u graag catering wenst? Dan staat dit bedrijf voor u klaar! Geef aan welke broodjes u wilt laten serveren en de bakkers doen de rest. Bovendien kan Brood Express ook zorgen voor een tent, een terras en meubilair, zodat uw gasten comfortabel van hun lunch kunnen genieten. Een complete catering organiseren in Rotterdam was nog nooit zo gemakkelijk!

Bel en plaats uw bestelling

Wilt u graag een lunch bestellen of catering aanvragen bij dit bedrijf in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact op met de medewerkers en geef uw bestelling door. Dan wordt ervoor gezorgd dat uw bestelling op tijd op de gewenste locatie is. Dit kan op uw werk zijn, maar ook bij u thuis of op een andere plaats. Brood Express is elke dag geopend vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag kunt u er zelfs tot 21.00 uur terecht. Zo kunt u elke dag genieten van een lekker broodje!