Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Het bedrukken van bedrijfskleding

Kledij in stijl

Je hebt een huisstijl en een bedrijfslogo die je gebruikt voor jouw communicatie met en facturatie naar de klant. Jouw zichtbaarheid in het straatbeeld door middel van stickerbekleding op voertuigen is ook verzekerd. Maar wat jouw onderneming nog meer uitstraling kan geven, zijn medewerkers die met jouw bedrukking klanten tevreden maken. Dat genereert goede mond-tot-mondreclame, wat resulteert in meer orders en winst en dus heb je de beperkte investering snel terugverdiend.

Kwaliteit & innovatie

Zonder twijfel mag je dezelfde kwaliteit verwachten voor bedrijfskleding als voor vrijetijdskleding. Comfort, goede pasvormen en een duurzame kwaliteit zijn de norm voor elke onderneming. De tijd dat het bedrukken van kleding zich liet beperken tot standaardmaten en vormen is voorbijgestreefd en het is veeleer in deze sector dat juist innovaties gebeuren.

Pasvorm

Het ruime aanbod zal zowel vrouwelijke als mannelijke collega’s zeker kunnen bekoren, zodat zij met fierheid de naam van hun werkgever kunnen dragen. De pasvorm is hieraan aangepast zodat het de werkhouding en het draagcomfort ten goede komt. Dit leidt tot gelukkige en effectievere werkkrachten.

Afhankelijk van uw noden gaat de voorkeur eventueel uit naar de zogenaamde unisex kleding. Deze is meer generiek op het gebied van pasvorm en is daardoor minder persoonsgebonden. De goede werkkracht van vandaag, is niet per definitie de collega van morgen. Ondervind je regelmatig een vernieuwing van jouw personeelsbestand dan kan je anticiperen op een frequente herziening van jouw bedrijfskledij door meer uniforme kledij te laten bedrukken. Deze is beter inzetbaar voor een wisselende groep.

Aanbod

Door het hele team te voorzien van kledij met dezelfde opdruk creëer je herkenbaarheid en vertrouwen. Klanten of potentiële klanten zullen minder aarzelen om een vraag te stellen of een medewerker aan te spreken wanneer ze zichtbaar deel uitmaken van een onderneming. Essentieel is dan te bedenken welke de werkomstandigheden zijn. Vinden de dagelijkse activiteiten in een accommodatie binnen plaats, dan zal een keuze voor polo’s of T-shirts potentieel meer bijdragen aan de zichtbaarheid. Zijn het toch eerder de buitenactiviteiten die primeren, of hou je ook rekening met koude herfst- en winterdagen, dan beroep je je beter op truien, sweaters en hoodies. Met deze laatste scoor je vast en zeker ook goed bij jouw medewerkers. De reclame wanneer ze onderweg naar huis in bedrijfsoutfit boodschappen gaan doen, krijg je er gratis bij. Truien bedrukken is daarbij zeer makkelijk te laten doen en het resultaat is over het algemeen ook mooi.

Er is ook een breed aanbod voor professionele kledij binnen bepaalde beroepscategorieën. De bouwnijverheid, groensector, horeca en zorg zijn traditionele branches waar vele mogelijkheden in zijn. Aanvullend is er de beschermende kledij voor vaklui. Daartoe behoren overalls, werkbroeken, regen- en reflectiekledij en werkjassen. Evengoed kan brandveilige kledij in alle vormen en maten voorzien worden van een gepersonaliseerde opdruk.

Truien

Zichtbaarheid, herkenbaarheid en vertrouwen

Laat je inspireren door de mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van bedrijfskledij. Verhoog jouw zichtbaarheid, herkenbaarheid en het vertrouwen naar klanten toe. Denk ook aan het potentieel om jouw uniforme bedrijfskledij in te zetten voor andere promotiematerialen, zoals drukwerk. Het is bovendien een positieve investering in jouw medewerkers en verhoogt de samenhorigheid van jullie team. Samen zijn jullie het uithangbord van de onderneming en daarbij past bedrijfskleding met jullie eigen huisstijl.