Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woningen

Hoogwaardige offshore kwaliteit RVS maakt de elektrische boilers van Wesen nagenoeg onderhoudsvrij

Nagenoeg geen onderhoud voor de Wesen elektrische boilers door gebruik van offshore kwaliteit RVS.

Er zijn inmiddels zelflerende elektrische boilers, ECO boilers, boilers met een extra dikke issolatiewand en ze zien er ook steeds beter uit. 

De fabriek van Wesen Termos Electricos heeft een nieuwe elektrische boiler ontwikkeld die nagenoeg onderhouds vrij is door gebruik te maken van nieuwe materialen.

Elektrische boilers; the new kids on the block.

Als je wilt bijdragen aan een beter millieu, is het een goed begin om over te stappen van een gas ketel naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je douche en/of badwater.

He merk Wesen is ontstaan doordat een aantal technische specialisten van een andere vergelijkbare fabriek vonden dat de boilers die op dat moment gemaakt werden technisch wat beter gemaakt zouden kunnen worden. 

Zo ontwikkelden zij de Wesen ECO Flat. Deze elektrische boilers hebben het hoogst haalbare energie label. Label A/B en de elektrische boilers zijn plat uitgevoerd aen voorzien van een dubbele tank, met in elke tank een eigen verwarmingselement en een eigen anode. Dit zorgt voor een snellere opwarmtijd en zorgt er tevens voor dat het water zijn warmte langer behoudt.

Ook heeft deze elektrische boiler een zelflerende ECO controller die gedurende een vaste periode de huishoud gewoontes bijhoud en aan de hand daarvan opwarmt wanneer dat nodig is op een zo energiezuinig mogelijke manier.

Het is een plat model met een geringe diepte van slechts 25 centimeter. Hierdoor past de boiler in de meeste keukenkastjes of kan hij door het mooie strakke ontwerp gewoon in het zicht gehangen worden.

 

 

 

 

 

De boilers worden geleverd compleet met muurbeugel en een inlaatcombinatie en zijn te verkrijgen vanaf 30 t/m 300 liter. Er zijn 2 verschillende modellen; de ECO flat of de Inox serie verkrijgbaar.

 

Voor alle verdere informatie kan je even gaan kijken op de website van elektrische boiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/