Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Kinderen

Een kinderfeestje vol plezier, spanning en sensatie

Bij The Great Escape weten ze als geen ander hoe ze bijzondere kinderfeestjes maken. Een kinderfeestje waarbij de kinderen op een leuke manier bezig kunnen zijn en het ook nog eens spannend is. Of je nu kiest voor een escaperoom of een VR-party. En die hamburger? Die beleg je uiteraard zelf!

Kinderfeest organiseren

Een kinderfeest organiseren is een vak apart. Want er is best veel om aan te denken en je wilt toch ook wel iets aanbieden wat de kinderen ook echt leuk vinden. Wij, The Great Escape in Zwolle, hebben een spannend hart voor kinderfeestjes. Bij ons kan je terecht voor verschillende kinderpartijtjes, waarbij de kinderen uiteraard de hoofdrol spelen en jij als ouder zeker weet dat het leuk zal worden.

Escaperooms of een VR-party

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar bieden wij twee verschillende escaperooms aan. Kies de variant die je kind het meest zal aanspreken. Ga je voor schat zoeken of voor een gevangenisontsnapping. Voor de oudere kinderen (vanaf 11 jaar) hebben we een ander verhaal. Daarbij wordt er een spannende rechtszaak als onderwerp genomen. Of gaan jullie toch liever aan de slag met de VR-bril op het feest en wil je op die manier de kinderen avonturen laten beleven? Het kan allemaal. Natuurlijk zit drinken en wat lekkers (chips) hierbij in.

Waarom bij ons?

Waarom je voor ons zou kiezen? Heel simpel, omdat het organiseren van spannende kinderfeestjes in ons hart zit. En dat niet alleen, we bieden ook een extra leuke beleving aan door gebruik te maken van verklede acteurs, die het hele verhaal nog spannender maken. En daarbij zal er ook begeleiding zijn, zodat het voor de kinderen niet al te eng zal worden!

Eten

Kinderfeestjes zijn pas compleet als je lekker gegeten hebt, toch? Nu kan je uiteraard het eten gewoon toch thuis doen. Maar waarom zou je? Wil je na afloop nog genieten van een lekkere maaltijd? Doe dit gewoon bij ons! Wij bieden namelijk ‘Build Your Own Burger’ aan. Wat dat inhoudt? Simpel: de kinderen mogen hun eigen hamburgerkunsten laten zien. Hoe beleggen zij hun hamburger? Doen ze het net als Sponge Bob, of hebben ze een eigen geheim recept? En die hamburger eet je uiteraard met heerlijke frietjes op!

Nu alleen nog even reserveren

Waarom moeilijk doen als het ook bij The Great Escape kan? Reserveer je feestje op tijd, want vol is uiteraard vol. Jij zorgt voor een aantal vriendjes en vriendinnetjes op het partijtje van je kind en wij zorgen voor een onvergetelijk feest! Samen maken we er zo een topdag van voor jouw jarige!