Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Eten en drinken

Koop online jouw favoriete Spaanse wijn

Er is niets beter dan een lekker glaasje Spaanse wijn bij het diner. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk te kiezen voor een wijn die aansluit bij het smakenpalet van het eten. Kies daarom een van de verschillende Spaanse wijnsoorten van Ramón Bilbao. Elke wijn van dit wijnhuis is uniek en leent zich dan ook voor een andere gelegenheid of gerecht. Ontdek snel in de webshop van deze specialist de beschikbare Spaanse wijnen en plaats een bestelling. Je betaalt jouw bestelling veilig via een van de verschillende betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal of Mastercard.

Kies uit verschillende prijswinnende Spaanse wijnsoorten

Ramón Bilbao is een vooraanstaand wijnhuis in Spanje. De verschillende Spaanse wijnsoorten met unieke smaken vielen dan ook al meermaals in de prijzen. Zo werd het huis in 2013 bekroond met de prijs van ‘Wijnmaker van het jaar’ tijdens de Verema Gala Awards en vielen ze al verschillende keren in de prijzen bij de Bacchus International Wine Competition. Ervaar zelf de unieke smaken van deze wijnen en ontdek de Spaanse wijn die het beste past bij jouw smaak. Op de website van dit wijnhuis vind je bovendien verschillende recepten, die perfect passen bij de wijnen.

Bestel een Spaanse wijn dankzij een professioneel advies

Wil je graag een Spaanse wijn bestellen, maar twijfel je welke wijn je moet nemen? Laat je dan adviseren door de specialisten van Ramón Bilbao. Dit wijnhuis heeft een jarenlange ervaring met het maken van uitgebalanceerde wijnen. De medewerkers weten je dan ook perfect te vertellen welke wijnen aansluiten bij jouw smaak en bij welke gerechten. In de webshop van dit gerenommeerde wijnhuis vind je alvast de verschillende Spaanse wijnsoorten gesorteerd op basis van smaak, soort, druivenras. Daarnaast vind je ook een duidelijk overzicht met wijnen die aansluiten bij specifieke spijzen. Je bestelling wordt binnen de twee dagen aan huis geleverd. Laat het je smaken!