Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kantoorruimten in Westervoort

Kantoorruimte Westervoort is een prachtig gebouw met mooie kantoorruimten. Het zoeken van een geschikte kantoorruimte blijft altijd een lange zoektocht. Ieder bedrijf, en ieder persoon stelt andere eisen en dat is zeer begrijpelijk. Franklin biedt prachtige kantoorruimte aan voor klein en middelgrote bedrijven. Er zijn een aantal bijkomstigheden van de kantoorruimten, die in dit artikel worden besproken. Zo zijn er een aantal grote voordelen aan de kantoorruimten van Franklin. De kantoren zijn altijd zeer schoon. Ook wordt er gebruik gemaakt van een elektrische zonnewering, en is er een intercom aanwezig in de kantoorruimte. Dit wordt allemaal aangeboden tegen een lage prijs.

Wat staat er allemaal in de ruimten?

De Kantoorruimten die Franklin bezit zijn van zeer goede kwaliteit. Elke ruimte is compleet gestoffeerd wat ervoor zorgt dat de ruimte er mooi uit ziet. Ook wordt elke ruimte opgevuld met een aantal replica’s van ons eigen brood: Herman Brood. De schilderijen geven de ruimte weer een extra dimensie. Dit geldt ook voor de aanwezige planten in de ruimte. Groen is goed voor de werksfeer. Naast het mooie interieur is er een elektrische zonnewering aanwezig, die perfect is om te gebruiken bij felle zon. Daarnaast is er een intercom aanwezig om uw (potentiële) klanten, medewerkers of familie makkelijk te ontvangen. Hiermee kunt u ze gelijk te woord staan en met de buzzer gemakkelijk naar binnen laten.

De gemeenschappelijke ruimten bij Franklin Westervoort

Er zijn een paar ruimten die met heel het gebouw ‘Franklin’ gedeeld worden. Er zijn in Franklin twee verdiepingen. Bij elke verdieping is er een mooi- schoon en groot toilet aanwezig voor beide vrouwen- en mannen. Ook is erop beide verdiepingen een keuken met vaatwasser. Ieder bedrijf heeft hier zijn eigen kastje om zijn of haar spullen te stallen. Daarnaast is er een grote vergaderzaal op de benedenverdieping. Deze zaal heeft een bijbehorende keuken en een groot LED scherm met Chromecast. Deze zaal is voor iedereen te gebruiken om uw klanten te ontvangen, of in te vergaderen. Voor meer informatie kunt u op de website van Franklin Business Center kijken.