Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Mulder Yacht Design & Naval Architecture

Mulder Design is een Nederlands familiebedrijf dat uitstekende exterieurvormgeving, scheepsarchitectuur en de constructie van gedenkwaardige motorjachten verzorgt. Zij staan voor u klaar vanaf het basisconcept tot aan de proefvaart en denken ook daarna nog graag met u mee. In de afgelopen 37 jaar zijn er meer dan 600 van hun ontwerpen gebouwd, waardoor Mulder Design op de kaart is gezet en genoeg expertise heeft opgebouwd om ook uw droomjacht te kunnen realiseren.

Gespecialiseerde aanpak

In 1979 richtte Frank Mulder Design op en in 2000 voegde Bas Mulder zich bij het familiebedrijf. Zij werken nauw samen met een gespecialiseerd team van ontwerpspecialisten, scheepsarchitecten en ingenieurs om zo tot de mooiste ontwerpen te komen. Zij halen hun inspiratie onder andere uit de afwisseling die dit bijzondere vak hun biedt en vertellen u daar graag meer over.

Hun jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat zij een specialistische en geslaagde aanpak ontwikkeld hebben voor al hun jachtontwerpen. De verschillende stappen binnen deze aanpak zijn samengevoegd in het ‘alles-in-één Mulder Design-project’. Deze succesvolle, projectmatige manier van werken beslaat vier fasen en beschrijft het gehele proces; van ontwerp tot bouw.

De verschillende disciplines

De verschillende specialismen van Mulder Design hebben betrekking op jachtontwerp, scheepsbouwkunde, ingenieurswerk, projectmanagement en herstelwerkzaamheden. Hoewel zij als experts graag het gehele proces van een project verzorgen, nemen zij ook specifieke gedeeltes van een project voor hun rekening en werken zij met plezier samen met andere ontwerpbedrijven.

Meer informatie

Voor meer informatie over Mulder Design en al haar specialismen kunt u de website bezoeken en/of contact opnemen. Frank en Bas Mulder komen graag met u in gesprek!

http://www.mulderdesign.nl