Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Beauty en verzorging

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse wordt ook wel vet bevriezing genoemd. Het is een veilige procedure die gebruik maakt van koeltechnologie om het hardnekkige vet in je lichaam te bevriezen. De afgekoelde vetcellen beginnen dan te krimpen en worden na een paar maanden via de lever uit je lichaam verwijderd. Dit soort procedure verwijdert vet volledig, omdat het bekend is dat vetcellen niet regenereren, zodat de verbeterde vorm van uw lichaam een ​​leven lang meegaat. Interessant is dat er verschillende vetbevriezing klinieken zijn zoals Rb clinics die cryolipolyse om je heen doen. Deze methode van vetverwijdering is effectief voor het verwijderen van vet van uw boven- en onderbuik, binnenkant van de dijen en uw bovenarmen. Het kan ook worden gebruikt om verschillende delen van uw gezicht te behandelen, inclusief uw kin.

Wat gebeurt er na de behandeling met cryolipolyse?

Nadat u een cryolipolyse behandeling heeft ondergaan, is het raadzaam om gezond te eten, veel water te drinken en regelmatig te bewegen om een ​​ideaal gewicht te behouden. Afgezien van deze, zijn er geen andere dingen die u moet doen, aangezien cryolipolyse een veilige en eenvoudige procedure is. Interessant is dat je kunt besluiten het steeds opnieuw te doen als je meer vet wilt verliezen. Als u de behandeling echter bij een gerenommeerde kliniek uitvoert, hoeft u de behandeling niet opnieuw te doen, omdat ze de eerste keer geweldig werk zouden hebben gedaan. Mocht u echter meer behandelingen nodig hebben voor verschillende delen van uw lichaam, dan is het raadzaam om minimaal een maand na de eerste sessie een tweede behandeling in te plannen. Gelukkig is er geen hersteltijd na een cryolipolyse-sessie, je kunt besluiten om direct na een sessie je dagelijkse routine voort te zetten. Veranderingen in de behandeling kunnen echter na ongeveer 2 weken zichtbaar zijn.

Ideale kandidaat voor cryolipolyse

Je kunt een ideale kandidaat zijn voor cryolipolyse als je een relatief goede vorm hebt, ontsierd door een gebied met hardnekkig vet, niet vatbaar bent voor ernstige bloedingsneigingen, niet ongezond eet, onlangs een operatie hebt ondergaan, niet zwanger bent of borstvoeding geeft, u bent niet zwaarlijvig, u heeft geen actieve implantaten in uw lichaam zoals defibrillator, pacemaker, defibrillator, cochleair implantaat of diabetische pomp, u heeft geen problemen met de bloedsomloop of coronaire hartziekte. Dus als je niet onder een van de genoemde zaken valt, ben je een perfecte kandidaat voor een cryolipolyse behandeling. Dus als je op een effectieve en veilige manier vet wilt verliezen, dan is cryolipolyse de ideale optie voor jou. Laat vet je zelfvertrouwen niet wegnemen. Krijg het soort lichaam dat je wilt.