Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Beauty en verzorging

Pedicure en gezichtsbehandeling in de regio Enschede

Op zoek naar pedicure regio Enschede? Kom dan bij de beste Gezichtsbehandeling Enschede, wij zijn experts op het gebied van gezichtsverzorging. We doen pedicures voor je gezicht maar ook je voeten. voor een massage kun je ook bij ons terecht. Geen pedicure nodig maar gewoon relaxen dat kan ook bij ons, probeer dan is onze spa behandelingen. Of ga een dagje naar de wellness bij ons. We hebben talloze verschillende de behandelingen, op elk gebied van huidverzorging. Wij kiezen voor iedereen een passende behandeling.

Last van puisten en mee eters ?

Bij ons kun je voor elk probleem terecht. Zo hebben wij veel jongeren die bij ons komen, om hun puisten en mee eters te behandelen. We maken je huid is goed schoon op plekken waar waar de puisten zitten, en halen alles weg. Vervolgens kun je een medicijnenkuur krijgen, of een zalf die de puisten tegen moet gaan. Ook geven veel advies aan jongeren om puisten  tegen te gaan. De twee belangrijkste dingen zijn toch wel je gezicht goed schoonmaken, zodat de huid niet vettig is. Daarnaast proberen minder vet te eten dit voorkomt ook veel puisten. En onthoud uiteindelijk gaan puisten weg voor een groot gedeelte, mocht er echt door leiden kun je altijd een arts raadplegen.

Onze massage en voet behandelingen 

Naast gezichtsverzorging doen wij ook massage, om je gezicht weer meer volume te geven. Heb je ingevallen wangen of last van rimpels, dan kan een gezichts massage wonderen doen. Zo hebben wij de bindweefsel massages, voor ingevallen wangen of rimpels. Maar ook hoofdmassage tegen de hoofdpijn, en voetmassage voor zere voeten. Daarnaast behandelen we ook voeten door middel van voetbadjes met voetvisjes. Deze eten je dode huidcellen op, en zo krijg je zachtere voeten, dit is pijn verlichtend. Daarnaast is het speeksel van de visjes goed voor je spieren in je voeten.